teserakt
Domaćin
- Poruka
- 3.994
Dobro jutro Lipa i hvala ti
Tek sad videh, dobro se drži barba Piciferaj
nema na čemu, dan.

Je, ka i staro vino.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobro jutro Lipa i hvala ti
Tek sad videh, dobro se drži barba Piciferaj

Ide mali zeko kroz šumu i sretne mazgu pa joj kaže:
- Ja sam zeko, a tko si ti ?
- Ja sam mazga
- A što je to mazga?
- Mazga je kad ti je otac konj a majka magarac
Zeko slegne ramenima i ode dalje, kad uskoro naiđe na vučjaka.
- Ja sam zeko, a tko si ti?
- Ja sam vučjak
- A što je to vučjak?
- To je kad ti je otac vuk, a majka pas
Zeko opet slegne ramenima i uputi se dalje. Naiđe konjska muha i zeko ju upita
- A tko si ti?
- Ja sam konjska muha
A zeko će na to šokirano:
-Ma ne se** !!!

Koke, moje 'štovanje.
Elem, kaže orah ovako:
- Ja ličim na mozak!
Na to će jabuka - a ja na glavu!
Pečurka: - Ja bogme na kišobran.
Sve troje gledaju u bananu a banana će mrzovoljno - promenite temu!

Zasto Meksikanci nose slemove?
Iz zezanja![]()

U vremenu.nije sve u dužini, nešto je i u tehnici
ti si to lijepo napisao. Uljepšao moj stav.
Tebi je ustvari još stalo, a meni malo manje. Prije sam se trudila do zadnje rečenice,moglo je trajati i danima (ako treba) da objasnim svoj stav, da uvjerim nekog u "istinu" -vjerujem da bi ti to i sad činio. Ja sad ne idem tim putem. Ne sa svakim, kad mi netko godi onda može. Dolje teme gotovo da i ne čitam.
Sad i preskačem Kad mi je netko naporan, uopće ne čitam što je napisao, samo preskočim Možda je zamor materijala, možda nebriga, možda tako treba-ali ja ne objašnjavam puno. A osjećaj me prošao ne na taj način da ga nema, nego da me nije briga tko me kako doživljava, a još me manje briga tko se kako želi zamaskirati. Ne znači da ne vidim, znači da vidim ali me ništa puno ne pogađa/uzbuđuje.
Objasniti ću se. Nemam očekivanja u smislu da će me netko prepoznati (kliknuti sa mnom), da me se neće krivo shvatiti, da će me cmakati ili slati u onu stvar itd. Nemam očekivanja da imam ljude ispred sebe, jer znam da se često puta s druge strane monitora ne nalaze ljudi. (ovdje ti moram naglasiti, da ti ne upadaš u ovu skupinu, od tebe imam očekivanja )
A svrha ima, dakako. Rekoh, zbog sebe. Puno se tu toga nauči o sebi. Onaj koji ima sreću izvuče i pouku iz toga. Pa radi na sebi i ne traži krivicu u drugome ni za što. Jasno je da smo za sve u svom životu sami krivi.
Dolazim i iz dosade, dolazim da popunim jedan običaj, naviku. Lijepo mi je čitati, surfati (dok imam forum istovremeno otvoren) i kad me nešto zaintrigira, svidi mi se- podijeliti s nekim. Možda još nekog zaintrigira. Možda se još nekom svidi.
ih, ja i moja gramatika
Nedostaje mi interpunkcijski ( sad su to kod nas razgodnici, ma ne mogu to prevaliti preko tipkovnice i gotovo ) znakić
Mislila sam na to kako se predstavljamo u jednom smislu, s svojim avatarom. tako netko stavi recimo nekog jogija, koji odiše smirenošću i taj avatar može baš i odgovorati onome tko ga je postavio. No, taj netko odiše nervozom, viče, živčani na forumu. Ma da i ne viče ili živčani to se osjeti u eteru , oko nas. I to bi mi bilo duhovito, da vidim/osjetim nervoznu osobu, koja isijava negativu i ima avić npr. budističkog svećenika Zato je bilo da kad gledamo/osjetimo eterički-avić može biti duhovit.

Potrebno je da i drugim korisnicima date reputaciju pre nego što je ponovo dodelite korisniku Brzi Bravari Srbije.Zemunac zemuncu:
Brate, jel' ti kenjao onaj da sam **** da si jeo gomna?

Vezan mi mob. za box paket, tako da kad iskljucuju, iskljucuju i tv, i internet i mob...
Osim ako se neko od investitora ne prizove pameti pa izvadi pare da mi plati...![]()