Kafić "ATLANTIDA"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Neverovatno koliko dobra šetnja opušta, ranije kad me uhvati nervoza (čitaj -često) samo izađem iz kuće i bazam kud me noge nose, sama ili u društvu, svejedno. Međutim kako se ovih dana nisam najbolje osećala, nisam baš ni izlazila.

Kako da nije, najcrnji bedak, al mi takvi bedaci ne smetaju, oboje imaju tako lepe glasove. Zanimljivo da je pesma posvećena Henry Lee Lucasu, grozomornom serijskom ubici, kad je čovek sluša pomisli na setnu ljibav a ne na ubicu, mada se ceo taj album zove ''Murder ballads''
A ova stvar što si je pustila, dobra je i definitivno diže raspoloženje.

Poslednja izmena:
Kako da nije, najcrnji bedak, al mi takvi bedaci ne smetaju, oboje imaju tako lepe glasove. Zanimljivo da je pesma posvećena Henry Lee Lucasu, grozomornom serijskom ubici, kad je čovek sluša pomisli na setnu ljibav a ne na ubicu, mada se ceo taj album zove ''Murder ballads''
A ova stvar što si je pustila, dobra je i definitivno diže raspoloženje.

Zanimljivo,bas :)

Amin, ja sam babin.

Srećam onaj bajram ili kurban ili kako već to osunećeni zovu, ebo ih islam... dakle, srećan vam post, sulejmani, i ne dajte da vas miris prasića sa ražnja zavede, jerbo ja ih vrtim i merak mi! O svinjskom vratu na roštilju da ne zborim..

Agatha jaranice, neka si im rekla! Nek' se zna ko je babo a ko vodu nosi! :)

good_night_026.gif

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back