Kafić "ATLANTIDA"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A ovo je istorijski trenutak kada je mali Jack primio od tigra moći i snagu
cute-baby-with-tiger.jpg

Novi Kingov se zove Dalas '63a košta 1300 din. Alnari vazda divlja sa cenom, al' opet, King je King, garant su prava prevoda do neba. Koliko znam, koštaju oko 5000 evra, plus min 1000 prevod i mislim skoro toliko lektura (koja se 'ladno preskače, radi se u domaćoj radinosti)

Opet, King je King, sumnjam da su prava ispod 7000, čak 8000 hiljada za njega.
(interesantno da hrvati kupuju naše prevode za Kinga i ubacuju ijekavicu) :)

Eh, da... istorijski datum kada je Tigar zaurlao po prvi put jeste 28. ovog meseca :)[/QUOTE]
Ijao pa za neki dan :)
Kako da ti zviznemo knjigu na pravo odrediste?

Hvala Biki, kao da si mi je poklonila. No, sada imam dovoljno da čitam, a opet, najlepše je lično. Biće i za to prilike, ne zbog knjiga :)

Novi Kingov se zove Dalas '63a košta 1300 din. Alnari vazda divlja sa cenom, al' opet, King je King, garant su prava prevoda do neba. Koliko znam, koštaju oko 5000 evra, plus min 1000 prevod i mislim skoro toliko lektura (koja se 'ladno preskače, radi se u domaćoj radinosti)

Opet, King je King, sumnjam da su prava ispod 7000, čak 8000 hiljada za njega.
(interesantno da hrvati kupuju naše prevode za Kinga i ubacuju ijekavicu) :)

Eh, da... istorijski datum kada je Tigar zaurlao po prvi put jeste 28. ovog meseca :)
Kinga ciljaju uvek oko tvog rodjendana :lol:

Ma nađi samo nekog da ti ištrika (a možda umeš i sama, ja na žalost ne znam), verujem da bi dobra bila i ova naša vuna od ovce, samo da je mekana, a eto ti fotka za mustru.Meni je problem sa običnom vunom što sve počne da me svrbi i peče od nje.:(

Moze koleginica da mi to isplete,primila
se na pletenje,naucila prosle godine i sad
je vrhunska strikacica :zcepanje: a ne
izlazimo iz st.georga,tamo kupuje vunicu pa i mene
voda uvek ...
Eto joj nove razonode :)

Evo ga mali Džek, Agatha :)

Pogledajte prilog 258206

Uoči krvožedni pogled malog Tigra!
A znam ja tu fotku iz prethodne kafane, milo srce snenog pogleda, stvarno bi ga svaka žene prigrlila (ovo je tvoj citat a ja se samo slažem sa njim). Nego me to podseti na jednog mog bivšeg koji je isto tako bio preslatko detešce ali ni malo naivno- kada je imao 5 godina (zaboravila sam kako se tamo obreo) u ženskom kupatilu na plaži. I vide ga mahom zgodne a sve gole devojke i počnu da se kikoću - ju što je sladak mali, hi, hi ,hi, buci, buci..A mali se napario očiju i nagledo sisa i dupeta ko čovek.

A znam ja tu fotku iz prethodne kafane, milo srce snenog pogleda, stvarno bi ga svaka žene prigrlila (ovo je tvoj citat a ja se samo slažem sa njim). Nego me to podseti na jednog mog bivšeg koji je isto tako bio preslatko detešce ali ni malo naivno- kada je imao 5 godina (zaboravila sam kako se tamo obreo) u ženskom kupatilu na plaži. I vide ga mahom zgodne a sve gole devojke i počnu da se kikoću - ju što je sladak mali, hi, hi ,hi, buci, buci..A mali se napario očiju i nagledo sisa i dupeta ko čovek.

:zcepanje:...idi bre Agata...
Mislis da i Dzek " hvata " na baby face ?
A da,slazem se i ja sa citatom :p

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back