BRITNEY 3
Buduća legenda
- Poruka
- 30.098
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bolje da ti da trecinu svoje zarade![]()
SviDZa mi se kako razmisljas![]()
Jos samo da i Kingu ubacimo te misli..e da nam je tu Spavac ..

SviDZa mi se kako razmisljas![]()

u al ga upropasti sada
![]()

Ode Tigar da odigra Need for Speed-a pre hrkanja, laku noć koke i ne sanjajte mnogo tužne okice, da ne bi nešto izletelo ispod njih...![]()
Ode Tigar da odigra Need for Speed-a pre hrkanja, laku noć koke i ne sanjajte mnogo tužne okice, da ne bi nešto izletelo ispod njih...![]()

evo za MPM-a
...i odoh u dan...![]()

jao sto bih ja isao...ali..avaj...moram da radim oko grejanja koje sam pametno raskacio ....![]()

Dobro jutro spavalice
Sad tek vidim,ja sam i zatvorila i otvorila kafanu..
treba me castiti picem ovako vrednu![]()
Au, al ovi sviraju na nekakvim poklopcima...........
Novi Kingov se zove Dalas '63a košta 1300 din. Alnari vazda divlja sa cenom, al' opet, King je King, garant su prava prevoda do neba. Koliko znam, koštaju oko 5000 evra, plus min 1000 prevod i mislim skoro toliko lektura (koja se 'ladno preskače, radi se u domaćoj radinosti)
Opet, King je King, sumnjam da su prava ispod 7000, čak 8000 hiljada za njega.
(interesantno da hrvati kupuju naše prevode za Kinga i ubacuju ijekavicu)
Eh, da... istorijski datum kada je Tigar zaurlao po prvi put jeste 28. ovog meseca![]()
Dobro jutro MDobro jutro Biki
Vid' koliko je bilo sati kad si otvorila kafanu.
Kako ne bi otvorila?
Nije moguće da si u to vreme već u firmi.

Čo'ek iz Mejna prod'o do sada 350 miliona knjiga. Autoru ide 12 odsto od primerka. Bio bih hepi i sa stotim delom. No, ne bi ja Tigar ako moje priče (ovo nije hvalite me usta moja i nikad ne prestajte) nisu sadržajnije od njegovih.
Da obrazložim.
King ima šablon i drži ga se kao pijan plota.
U svakoj njegovoj priči (izuzev ranih radova) ima isto profilisane karaktere (svi redom su presek američkog društva), američke simbole kojima se potajno izruguje (supermarket, policija, vojska, verski fanatizam i rednek rasno seljaštvo), opširne biografije svakog, pa i sporednog karaktera (obavezno povezano sa NPiM u detinjstvu i grupnu borbu protiv zla.
Majstor to sve maestralno upakuje, i sa svojim urođenim, fenomenalnim pripovedačkim darom uvek ima prođu.
Opet, ostaje šablon i svaki poznavaoc njegovih dela ga uoči izniova i iznova.
Skidam mu kapu na tome.
Dobro jutro M
Si video kad dolazim,pa posle pricaj kako
se ovde kod nas nista ne radi...
Lepo reko Bu,mi se trudimo da sve spi..amo do 11 pa kuliramo do 3![]()