buudala
Stara legenda
- Poruka
- 84.691
Au, al ovi sviraju na nekakvim poklopcima...........
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Uhhhh...sad mi se stvarno pije pivo....moracu da probudim zenu da ide do prodavnice![]()

...hvala na slikovitom odgovoru,sad necu izaci dok ne grane Sunce

...hvala na slikovitom odgovoru,sad necu izaci dok ne grane Sunce
Secam se tog filma,gledala sam kad sam bila mala....![]()

Mala? Film je snimljen 2007. Koliko godina imaš, Biki?
Sigurno si ga pomešala sa Karpenterovim The Fogg, iz 1980.
Filmovi nemaju mnogo zajedničkog, sem magle koja donosi neki jad. U Kingovom ostvarenju, magla je nusprodukt vojnog eksperimenta koji ima za cilj da otvori portal ka drugoj dimenziji, nisu znali da u njoj obitavaju krvoločni stvorovi. U Karpenterovom magla donosi prokletstvo i duhove nekih gusara koji su meštani valjda pobili, pa se vraćaju u osvetnčki pohod na godišnjicu, ne sećam se dobro.
Kingova Izmaglica je odličan film, knjiga još bolja. U filmu se nisu do kraja držali knjige, film ima morbidan hepi end a knjiga nema hepi end. Čudovišta proždiru ceo svet.
..al se nalupetah,oce curka da bude mlada pa to ti je 

Nemoj tako, lapsusi se svakom dešavaju, a znam tematiku sticajem okolnosti jer sam em veliki Kingov fan, em volim horore.
Btw, pojavio se novi Kingov roman, a meni se rođendan bliži![]()

Kukavice.Ima magla svojih drazi. Npr. klupe u parku se ne vide etc..etc...Nije li priroda lek za sve? Treba u svemu naci neku caroliju![]()

Ebo klupu u parku. Bolje metnut' klupu u kuću pa tamo vršiti romantiku.![]()

Ajde sto si ti lupila Biki
ali sto ja overih...ja mislila na film o kojem Dzek prica![]()
..da,da "odlican film"..onako sva bitna i 

Pa sto da se zuljam pored kreveta???Ebo klupu u parku. Bolje metnut' klupu u kuću pa tamo vršiti romantiku.![]()
Novi Kingov se zove Dalas '63a košta 1300 din. Alnari vazda divlja sa cenom, al' opet, King je King, garant su prava prevoda do neba. Koliko znam, koštaju oko 5000 evra, plus min 1000 prevod i mislim skoro toliko lektura (koja se 'ladno preskače, radi se u domaćoj radinosti)
Opet, King je King, sumnjam da su prava ispod 7000, čak 8000 hiljada za njega.
(interesantno da hrvati kupuju naše prevode za Kinga i ubacuju ijekavicu)
Eh, da... istorijski datum kada je Tigar zaurlao po prvi put jeste 28. ovog meseca[/QUOTE]
Ijao pa za neki dan
Kako da ti zviznemo knjigu na pravo odrediste?