Kafana na splavu, 4. deo

• Začetnik teme Začetnik teme vecic
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Veco što je zapenilo :lol:

nego što vidim ima i neki telefončić, garant snimaš selfi da staviš u spojler za Vertija kad stigne sa treninga :lol:
..
ali nema ništa :nono2:
...
nema slikanja dok ne spremimo i nalakiramo nokte za takmičenje :lol:

- - - - - - - - - -

ja idem na trening jos malo, al kad se vratim nadam se da ce stici neki spojler u PP...pred spavanje

ovaj mi je za motivaciju pre treninga :lol:

ja o vuku, a vuk na vrata, to jest spojer :rotf:
ne mogu da verujem :lol:

ccccc, šta bi tek radio, da ne pije čokoladno mleko :lol:
kakav je to mangup :lol:

nema ništa Veco, ne šalji mu...jedino što eventualno bude mogao on i ostali muški, a to je da nam izaberu lak u koji ćemo da ofarbamo ove naše nokte :lol:

to im je zadatak do petka...da napišu ko je su im 3 omiljene nijanse...pa da možemo da ofarbamo nokte :lol:

nema ništa Veco, ne šalji mu...jedino što eventualno bude mogao on i ostali muški, a to je da nam izaberu lak u koji ćemo da ofarbamo ove naše nokte :lol:

to im je zadatak do petka...da napišu ko je su im 3 omiljene nijanse...pa da možemo da ofarbamo nokte :lol:

Kad je reč o nijansama nemoj samo siva :rumenka:

ako te Veca poslusa, to joj je veliki minus.

- - - - - - - - - -

idem da spakujem stvari i otisao sam svraticu posle treninga.

a jel ovo neki film mozda pa insert?

ako jeste reci mi kako se zove gledao bih

ne znam stvarno, ovo je Bobuljkin omiljen klip isto...zapamtila sam jer to ona pušta :lol:
..
mogu da izguglam da vidim :lol:

- - - - - - - - - -

Kad je reč o nijansama nemoj samo siva :rumenka:

kod mene može i siva...evo meni upravo našarani sa nekim šljokičavim sivim lakom...upravo sam poručila iz Avona...lepo izgleda :lol:

- - - - - - - - - -

ako te Veca poslusa, to joj je veliki minus.

- - - - - - - - - -

idem da spakujem stvari i otisao sam svraticu posle treninga.

Ti Verty znaš da pre svakog ozbiljnog takmičenja sledi karantin :lol:
Tako da, nema nikakvih slički...sličke tek posle takmičenja :aha2: :lol:

Vece i hvala na divnom cvecu...:cmok2:

- - - - - - - - - -

samo u letu da vas cmoknem Slavena i Snow :cmok2: :metla:

i da kažem, da idem da legnem u kadu, moram da puštam nokte...učestvovaću na takmičenju za najlepše nokte, pa moraju da mi porastu još više :lol:

thumb.jpg

Veca mi se javila upravo :telefon: i ona je legla u kadu sve sa štiklicama...molim da kažete i Jorgić i ostalima, da isto urade :lol:

Vece i tebi ... i jedan :cmok2:...

I tebi :zag: od mene , pridruži nam se u lakiranje noktiju :lol:

I tebi isto zelim dobro vece...:cmok2:.. i pridruzujem se, gde treba potpisati...:lol:
0YrryG.gif

- - - - - - - - - -

ako dođe Gogili nek nam pusti neku muziku, ne možemo da ustajemo iz kade :lol:

ariell.gif

- - - - - - - - - -

ali nokti će ti porasti :zper: :lol:
..
brže leži, evo vidiš mene :lol:

Cekaj samo da obavim jednu sitnicu, i odmah dolazim...:zcepanje:
giphy.gif

samo u letu da vas cmoknem Slavena i Snow :cmok2: :metla:

i da kažem, da idem da legnem u kadu, moram da puštam nokte...učestvovaću na takmičenju za najlepše nokte, pa moraju da mi porastu još više :lol:

thumb-1.jpg

Veca mi se javila upravo :telefon: i ona je legla u kadu sve sa štiklicama...molim da kažete i Jorgić i ostalima, da isto urade :lol:

O dobro veče :uja:

Šta se to priča ovde? Čula sam da Tesa pomenula takmičenje? Je li opet? :pljus: :lol:

Vidim, javila se Veki....ne znam za ostale, ja ne volem penu ali zato obožavam ružine latice i stavim u kadu, to je jedinistven osećaj, budi se sva čula, eksplodiraju u matriks :zaljubljena:
popravlja sve u tebi što je negativno, bistri um, kožu, pa i na kraju nokte ručne i nožne. :lol: :zcepanje:

wellness-aaa-1.jpg

Šta se to priča ovde? Čula sam da Tesa pomenula takmičenje? Je li opet? :pljus: :lol:

Vidim, javila se Veki....ne znam za ostale, ja ne volem penu ali zato obožavam ružine latice i stavim u kadu, to je jedinistven osećaj, budi se sva čula, eksplodiraju u matriks :zaljubljena:
popravlja sve u tebi što je negativno, bistri um, kožu, pa i na kraju nokte ručne i nožne. :lol: :zcepanje:

wellness-aaa-1.jpg

Jorgovanka...
tumblr_mb6i3vNLlM1rurv44-1.gif

:zcepanje:

I tebi isto zelim dobro vece...:cmok2:.. i pridruzujem se, gde treba potpisati...:lol:

- - - - - - - - - -

Cekaj samo da obavim jednu sitnicu, i odmah dolazim...:zcepanje:
giphy-1.gif

Jao Slavena, može ipak neko voće...ne moraš piće da poslužuješ :lol .

wellness-aaa-1.jpg

Oooooooo Jorgić, pa ti si u ružinim laticama....predivno :zaljubljena:
..
ako je takvo stanje kod tebe, da rastu nokti i nanogama...ti ćeš morati na duplo lakiranje :lol:
..
opet takmičenje nego šta :aha2:

- - - - - - - - - -

:lol: :lol:

Oooooooo Jorgić, pa ti si u ružinim laticama....predivno :zaljubljena:
..
ako je takvo stanje kod tebe, da rastu nokti i nanogama...ti ćeš morati na duplo lakiranje :lol:
..
opet takmičenje nego šta :aha2:

Tessa :) ako to voleš, samo otidi u cvećaru da se nakitiš laticama. :mrgreen:

Naravno da će duplirati lakiranje, ali ima vremena do petka, onako ženstveni a ne orlovski. :zcepanje:

Još neka informacija u vezi sa takmičenjem? :ceka:

- - - - - - - - - -

Ih, da je, ne bih ga ja ovako zdusno delila... :p:zcepanje:

e što si ti cicija, neka si....ma ima ih na milion, jedan će se javiti. :manikir:

10410840_720756817998567_5000959565688473114_n.jpg

- - - - - - - - - -

Tessa :) ako to voleš, samo otidi u cvećaru da se nakitiš laticama. :mrgreen:

Naravno da će duplirati lakiranje, ali ima vremena do petka, onako ženstveni a ne orlovski. :zcepanje:

Još neka informacija u vezi sa takmičenjem? :ceka:

- - - - - - - - - -

e što si ti cicija, neka si....ma ima ih na milion, jedan će se javiti. :manikir:

ako kuvas ovako kao ja... tesko... :zcepanje:

- - - - - - - - - -

i sama...
1779958_628770867232442_7292520230006147672_n.jpg

i ne mogu dokuciti gde tacno gresim...:think::lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back