poetessa
Legenda
- Poruka
- 56.288
Što u šok sobu,misliš da će da šokiraju kad me vide![]()
Ма шок Бобуљкице кад извадиш иглице!

Једино ако обучеш ону спавћицу што ти је Обожаваоц креирао, то би истопило и најјачи метал!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Što u šok sobu,misliš da će da šokiraju kad me vide![]()

neeeee
zar im ne skidas oklope....za vakcine![]()
ali ako ih ubedim da im treba i snimanje.....

Znači, ima da tumaram okolo tražeći profesionalce![]()

Ma bilo je to rečeno u kontekstu. Priznajem da nisam najbolje razumeo koji su to zeleni a ni vi mi ovde niste objasnili. Kod nas u vojsci zeleni su bili gušteri. Oni koji su tek došli na odsluženje. A koji su zeleni ovde namam pojma. I ne znam kako da ih mimoilazim kad ih ne poznajem.![]()

nemam.......Како си нам озбиљан...
ти ћеш прионути на овај тежак и одговоран задатак
као да идемо на неку експедицију!
Обожаваоцу...знаш да те кожне јакне хладе!
Мсм...имаш нешто перјано да ме греје тамо у планини!![]()

..
samo oklop sa rukeali ako ih ubedim da im treba i snimanje.....
![]()

nemam.......
sve mi kozno..
al sam sve vruc![]()

a ja bio ubedjen u gozzzzuuusamo oklop sa rukeali ako ih ubedim da im treba i snimanje.....
![]()

Ili fazan. A šta li sam onda ja? Tek par dana ovde.Знам шта си мислио...и ја сам тако разумела...али не знам, ја сам ту пар месеци...може се рећи...гуштер онда!![]()

nije manekenstvo za mene...Joooj, opet ti...ma trebao si u manekenstvo.
samo napred ti sa spiskom.![]()

Ili fazan. A šta li sam onda ja? Tek par dana ovde.![]()

Kako obrnuto? Ovde glavnu reč vode ovi plavo ofarbani a zeleno ofarbani slušaju?
a tako...jedno je vojska a forum je drugo samo što je obrnuto....![]()

nije manekenstvo za mene...
ne radi mi dovoljno adrenalin tamo![]()

a ja bio ubedjen u gozzzzuuu
snmaces ti to za sekundu sve
tek koja ce im terapija biti
ti u soku imaju posebnu negu![]()
a vitezove mi ne dirajte imaju poseban tretman 
Kako obrnuto? Ovde glavnu reč vode ovi plavo ofarbani a zeleno ofarbani slušaju?![]()

stha cu kad moram biti ozbiljankako nije za tebe kada voleš da se slikaš?
ovde nabaci osmeh a adrenalin na drugom terenu.![]()

Kako obrnuto? Ovde glavnu reč vode ovi plavo ofarbani a zeleno ofarbani slušaju?![]()

pa tako je, ja njih slušam![]()

svi skakuću oko njiha vitezove mi ne dirajte imaju poseban tretman
![]()

Бобуљкице а ови у шок соби, немају посету јел?
А ко ће да их купа и тако то?![]()
ako hoćeš mogu da te ubacim msm preko veze 
Ovaj forum se mnogo razlikuje od češčkih foruma. Oni koji režiraju nisu tamo vidljivi. Stigne po neko upozorenje na profil ali ne znaš ko ti ga je poslao. Ovde naslućujem ovi zeleni javno kažnjavaju korisnike. Vidim i neke teme o kažnjavanju. Zato i mislim da su u pravu oni koji su me upozorili da se sa tim zelenim mnogo ne družim.ниси читао од почетка ови што се зелене суптилно воде игру из сенке - режисери!
а ови плави су главни глумци и некад статисти - кад не знају баш стране језике, као ја!
- - - - - - - - - -
занимљива је та замена теза!![]()

Posete strogo zbranjene a kupa osobljeako hoćeš mogu da te ubacim msm preko veze
![]()
јел' треба нешто да понесем од прибора, мсм. знам каква је ситуација у нашем здравству, јел' има довољно топломера, сунђера и рибаћих четки?
svi skakuću oko njiha vitezove mi ne dirajte imaju poseban tretman
![]()

Ovaj forum se mnogo razlikuje od češčkih foruma. Oni koji režiraju nisu tamo vidljivi. Stigne po neko upozorenje na profil ali ne znaš ko ti ga je poslao. Ovde naslućujem ovi zeleni javno kažnjavaju korisnike. Vidim i neke teme o kažnjavanju. Zato i mislim da su u pravu oni koji su me upozorili da se sa tim zelenim mnogo ne družim.![]()

Ovaj forum se mnogo razlikuje od češčkih foruma. Oni koji režiraju nisu tamo vidljivi. Stigne po neko upozorenje na profil ali ne znaš ko ti ga je poslao. Ovde naslućujem ovi zeleni javno kažnjavaju korisnike. Vidim i neke teme o kažnjavanju. Zato i mislim da su u pravu oni koji su me upozorili da se sa tim zelenim mnogo ne družim.![]()
опет ако и погрешиш, ништа страшно, једно искуство више! 
Vitezovi će tebe da čuvaju. Znaš sa njima da se sporazumeš. I oni govore slovački.![]()

Vitezovi će tebe da čuvaju. Znaš sa njima da se sporazumeš. I oni govore slovački.![]()