gost 129086 Buduća legenda Poruka 27.221 17.03.2014. u 21:26 - Kafana na splavu, 1. deo #19.951 Gogilli*: Šta je sad ovo Zaključaj jednu kafanu Kliknite za proširenje... Polako uvodimo goste u drugu.... i staru zaključavamo.
Gogilli*: Šta je sad ovo Zaključaj jednu kafanu Kliknite za proširenje... Polako uvodimo goste u drugu.... i staru zaključavamo.
poetessa Legenda Poruka 56.288 17.03.2014. u 21:27 - Kafana na splavu, 1. deo #19.952 Gogilli*: Šta je sad ovo Zaključaj jednu kafanu Kliknite za proširenje... Bog te Gogili zatvorismo kafanu!
Gogilli*: Šta je sad ovo Zaključaj jednu kafanu Kliknite za proširenje... Bog te Gogili zatvorismo kafanu!
gost 129086 Buduća legenda Poruka 27.221 17.03.2014. u 21:27 - Kafana na splavu, 1. deo #19.953 poetessa: Jorgić jel' pripreme teku! Imamo li hrane i pića za ovu proslavu! Kliknite za proširenje... Ja sam svoje odradila a ti donesi sve što treba. Narode, ajmo u drugu kafanu da vidite sve novo
poetessa: Jorgić jel' pripreme teku! Imamo li hrane i pića za ovu proslavu! Kliknite za proširenje... Ja sam svoje odradila a ti donesi sve što treba. Narode, ajmo u drugu kafanu da vidite sve novo
mig-x Domaćin Poruka 3.850 17.03.2014. u 21:28 - Kafana na splavu, 1. deo #19.954 poetessa: umem ja da češkam! Pogledajte prilog 324226 - - - - - - - - - - : Kliknite za proširenje... pa nisam ja pudlica da se bojim takvog ceskanja....pogledaj dobro zver u oci pre nego sto se odlucis kad osetim takvu neznost kao tvoju volim ja i da gricnem od srece
poetessa: umem ja da češkam! Pogledajte prilog 324226 - - - - - - - - - - : Kliknite za proširenje... pa nisam ja pudlica da se bojim takvog ceskanja....pogledaj dobro zver u oci pre nego sto se odlucis kad osetim takvu neznost kao tvoju volim ja i da gricnem od srece
poetessa Legenda Poruka 56.288 17.03.2014. u 21:31 - Kafana na splavu, 1. deo #19.955 JorgovaNNka: Ja sam svoje odradila a ti donesi sve što treba. Narode, ajmo u drugu kafanu da vidite sve novo Kliknite za proširenje... idemo! - - - - - - - - - - mig-x: pa nisam ja pudlica da se bojim takvog ceskanja....pogledaj dobro zver u oci pre nego sto se odlucis kad osetim takvu neznost kao tvoju volim ja i da gricnem od srece Kliknite za proširenje... ja ću biti ipak pudlica! ja samo kefćem ne ujedam! .. kako lepa slika! - - - - - - - - - - Baš nam je bilo lepo u staroj, nek tako bude u novoj!
JorgovaNNka: Ja sam svoje odradila a ti donesi sve što treba. Narode, ajmo u drugu kafanu da vidite sve novo Kliknite za proširenje... idemo! - - - - - - - - - - mig-x: pa nisam ja pudlica da se bojim takvog ceskanja....pogledaj dobro zver u oci pre nego sto se odlucis kad osetim takvu neznost kao tvoju volim ja i da gricnem od srece Kliknite za proširenje... ja ću biti ipak pudlica! ja samo kefćem ne ujedam! .. kako lepa slika! - - - - - - - - - - Baš nam je bilo lepo u staroj, nek tako bude u novoj!
gost 129086 Buduća legenda Poruka 27.221 17.03.2014. u 21:32 - Kafana na splavu, 1. deo #19.956 Mig -x, lepa slika i pečat za kraj! _____________________ Kafana se zatvara zbog nakupljenih 20.000 postova. Otvorena je produžena kafana i pratiti ovaj link: http://forum.krstarica.com/showthread.php/679500-Kafana-na-splavu-2-deo Poslednja izmena: 21.03.2014.
Mig -x, lepa slika i pečat za kraj! _____________________ Kafana se zatvara zbog nakupljenih 20.000 postova. Otvorena je produžena kafana i pratiti ovaj link: http://forum.krstarica.com/showthread.php/679500-Kafana-na-splavu-2-deo