poetessa
Legenda
- Poruka
- 56.288
Yes,znala sam od početka da su silni momci![]()
molim da mi se prosledi neki recnik u inbox da ovladam i ja tom jezickom vestinom! 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Yes,znala sam od početka da su silni momci![]()
molim da mi se prosledi neki recnik u inbox da ovladam i ja tom jezickom vestinom! 
у сваком случају није лоше бити опрезан...али већ ћеш и сам негде проценити...опет ако и погрешиш, ништа страшно, једно искуство више!
- - - - - - - - - -
а како ћу ја да се споразумем?![]()

Pa rekao sam. Namestiš usta kao da ćeš da ližeš sladoled a u stvari ni ne otvoriš ih.molim da mi se prosledi neki recnik u inbox da ovladam i ja tom jezickom vestinom!
![]()

ниси читао од почетка ови што се зелене суптилно воде игру из сенке - режисери!
а ови плави су главни глумци и некад статисти - кад не знају баш стране језике, као ја!
- - - - - - - - - -
занимљива је та замена теза!![]()
ti naša,zeleno-plava![]()
ma ostaću ja ista Бобуљкице а ови у шок соби, немају посету јел?
А ко ће да их купа и тако то?![]()

![]()

Tu sam ja,sve ću da ti prevodim![]()

uloge se menjaju, e da vidite ko i kako vode, ja rekla malopre, imam inicijativu i pustim sve vas
bila sam nekad plava sad zelena a sutra ko znama ostaću ja ista
a onaj vitez nema nikoga pa ga prisvojila Bobuljkica. kako će onda da pređe granicu?![]()

Hvala Bobuljkice...prvo da prevedesh kad dodjem u Prag, da zelim da porucim trbusnu plesacicu u Dejanov ekskluzivni restoran!![]()

Pa rekao sam. Namestiš usta kao da ćeš da ližeš sladoled a u stvari ni ne otvoriš ih.![]()

Hvala Bobuljkice...prvo da prevedesh kad dodjem u Prag, da zelim da porucim trbusnu plesacicu u Dejanov ekskluzivni restoran!![]()

uloge se menjaju, e da vidite ko i kako vode, ja rekla malopre, imam inicijativu i pustim sve vas i nastane crtać
bila sam nekad plava sad zelena a sutra ko znama ostaću ja ista
![]()

Ima da ti pleše u viteškom oklopu. Vama odavde neću da priredjujem zabave koje ni kod vas nisu dozvoljene. Nije dobro da se naviknete na slobodu pa onda ponovo ovde u okove.![]()

Biće to mučni pregovori![]()

Toooooooooooooooooooooooo.![]()
![]()
![]()
Evo stvarno lizem bash neshto slabasno! 
Evo pivo Krušovice. Neko reče da ga je pio u Češkoj.
![]()

lepi snovi od mene..
aaaa![]()

Tu je Obožavalac on voli da planira pa nek smisli nešto,ali viteza vodim kući i tačka![]()

lepi snovi od mene..
aaaa![]()

ae to pivo od kruške?![]()

ae to pivo od kruške?
ajd lepo sanjaj, ljubi te carica.....
smislićemo ja i on, vitez kod tebe, ae mogu ja kod tebe da ga malo ogledam?![]()

lepi snovi od mene..
aaaa![]()
i da smisliš kako da viteza prošvercujemo preko granice 
može ali samo malo![]()

fala drugarko, a sad malo okreni u stranu da ga pogledam u ono kad mu šlem zatvoren na oči.![]()

fala drugarko, a sad malo okreni u stranu da ga pogledam u ono kad mu šlem zatvoren na oči.![]()

Ne možeš. Nemaš otvarač za konzerve.ma di je taj vitez, sta vi pricate!
a sto ja da ge ne gledam malo?![]()

ma di je taj vitez, sta vi pricate!
a sto ja da ge ne gledam malo?![]()

Ne možeš. Nemaš otvarač za konzerve.![]()

sad će samo da ga pelcujem i uslikam![]()
\