Mačkoni
Veoma poznat
- Poruka
- 11.710
Ovaj Cicipas je teška vezara. Nikad od njega šampion.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovaj Cicipas je teška vezara. Nikad od njega šampion.
Ode i Nole izgledaIspadoše u četvrtfinalu i Medvedev i Tim.![]()
I ti si ko Dule mislio da ce No1e da igra do daske.![]()
Naravno da ne. Priijavio je turnir da bi izgubio u 1/4 finala od anonomusa![]()
Uradio je sta je hteo. Nece da se cima samo zbog tebe sigurno.![]()
A šta je hteo? Prosvetli me.
https://www.b92.net/sport/tenis/vesti.php?yyyy=2020&mm=10&dd=30&nav_id=1755967
Novak: Uradio sam šta sam hteo
I ti si ko Dule mislio da ce No1e da igra do daske.![]()
Moram da kažem da ovo što je rekao stvarno nema veze sa sportom, sportskim ponašanjem pa i ljudskim.
Mogao je to barem da prećuti, iako je tako mislio.
I ova patetika oko Amfilohija, nemam reči. On koji se godinama pajtao sa onim sektašem Imazom, koji mu je čak
bio u loži zajedno sa trenerom, sada je "pogođen" smrću Amilohija da mu se nije igralo. Baš me zanima da li bi mu se
igralo da je bila osmina finala? Sigurno da bi!!!
I sada je on kao veliki pravoslavac, ali je posle RG otišao da napuni baterije u bosanskim piramidama za koje je čak rekao
da će i drigim teniserima preporučiti. Čudo da nije otišao u neki pravoslavni manastir?
A sto da ne ode da vidi piramide. Je l' zabranjeno.
Ma da li se to opet Tzaric javlja? A ja mislio nece skoro. Narocito ne da opet pravda necasne i nepostene radnje i ponasanja. Ja pomislih: em si ga "oslobodio" da se nekako izvuce "iz onog blata nepremostive gluposti", em nece valjda opet pravdati Noletovu bruku i sramotu na nacin - mislim, da. (Kad hocu nesto ruzno da potenciram pricajuci o necemu sa mojima ja samo kazem - mislim, da. I oni znaju sta ja to mislim. Obicno je to nesto ruzno, a ja necu da ponavljam).
Ma da li se to opet Tzaric javlja? A ja mislio nece skoro. Narocito ne da opet pravda necasne i nepostene radnje i ponasanja. Ja pomislih: em si ga "oslobodio" da se nekako izvuce "iz onog blata nepremostive gluposti", em nece valjda opet pravdati Noletovu bruku i sramotu na nacin - mislim, da. (Kad hocu nesto ruzno da potenciram pricajuci o necemu sa mojima ja samo kazem - mislim, da. I oni znaju sta ja to mislim. Obicno je to nesto ruzno, a ja necu da ponavljam).