Kafana MEČ LOPTA vol.3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vidis da niko ne cita tvoje postove. Ja mozda prvu recenicu. Nemam vremena, a ni zivaca za toliko pisanije.

Nadji tu jednu, jedinu, hebenu, "hejtersku" recenicu u mom postu.

Eto maksimalno sam skratio, mada vidim da si post procitao. Pazljivo i u celosti. Inace ne bi znao sta pise na kraju. Ovo me bas nasmejalo i iznenadilo. Kako ne shvatas da u pokusajima da se nekako izvuces samo sve vise tones u zivo blato nepremostive gluposti? Nisi ti glup covek, ali ovo ti je kolosalna glupost. Prosto neverovatno ...... . Hajde necu vise jer ti duge postove ne citas"!

A i nije, brate, vise fer sa moje strane. Inace ces jos ..... . Zasviraj pa i za pojas zadeni. Cao. Nema vise. Ende.

P.S. I molim te ne odgovaraj vise. Stvar je jasna, a lakse i tebe i meni. Ti se neces jos vise uplatkavati, a ja necu pisati postove koji se odbijaju kao od zida.

Čitam vaše postove, ali diplomatski neću da se miješam. ;)

Hm. Pa naravno da citas kad si moderator jer to ti je "duznost". I moras da "intervenises". Nema tu - "diplomatija" i "necu da se mesam". Mora se to "seci u korenu". Kazes sta mislis (to sam i zamolio) - pa kom opanci kom obojci. Nema ljutis. ;)
Inace vidis kako jedna, "necija", obicna glupost zauzme vise prostora nego ono zbog cega ovaj Forum i postoji - tenis.

P.S. Ma ne moras ti nista, ali ... . ;) Cudi me da se vec i Tab nije umesao i rekao mi da prestanem, uzalud, da drobim.

P.P.S. Ma zanemari.

Hm. Pa naravno da citas kad si moderator jer to ti je "duznost". I moras da "intervenises". Nema tu - "diplomatija" i "necu da se mesam". Mora se to "seci u korenu". Kazes sta mislis (to sam i zamolio) - pa kom opanci kom obojci. Nema ljutis. ;)
Inace vidis kako jedna, "necija", obicna glupost zauzme vise prostora nego ono zbog cega ovaj Forum i postoji - tenis.

P.S. Ma ne moras ti nista, ali ... . ;) Cudi me da se vec i Tab nije umesao i rekao mi da prestanem, uzalud, da drobim.

P.P.S. Ma zanemari.

Jeste, dužnost mi je da vas čitam. Mada bih vas čitao i da nisam mod. A intervencija jedino ako neko prekardaši. Pošto toga nije bilo nisam se miješao. Da ne bude da sam stao na nečiju stranu.

Novak Đoković je najbolji i najdominantniji ne samo teniser, nego sportista otkad sport postoji. Do kraja karijere će osvojiti minumum 30 GS titula i biće 12 godina na prvom mestu, što će biti potpuno nedostižni rekordi. Karijeru će završiti sa 42 godine, na prvom mestu, naravno.

Pošto sam ovim zadovoljio fanove, hajde da nastavimo normalnu diskusiju? :D

Naravno da si preterao, ali pa da vidis nece to biti toliko daleko od istine.

Gledam nesto ono gore, onu tabelu sa titulama i nekako mi se cini, nemojte se ljutiti i krivo me shvatiti, da je po tome najbolji Nadal. Duskutovao sam vec nesto o tome i i dalje mislim da G.S. titula nije toliko velika kao bilo koja "hiljadarka". Po tome je, kazem, Nadal bolji. Ali kad pogledam onaj clanak o 33 razloga zasto je Nole najbolji to mi je dokaz da je najbolji Nole. Jedino sto je potpuno sigurno je to da je Federer treci. Nole jos ima i dosta vremena pred sobom da neke rekorde jos dodatno "pojaca".

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back