Pa zašto nisu povezali Štefi sa napadačem? Jedino u tom slučaju bi bila kažnjena.
О томе ти и причам. А ти наравно мислиш да је она недужна у целој причи? Видиш,, када је њен пулен напао Монику, није ни ррибеден, камоли кажњен.
На Западу ако пипнеш жену-ето ти апса.
Он удари жену, на њеном радном месту. И ником ништа.
Штефи не добија казну . Зашто није рађена истрага, ко зна, можда је Штефи тих дана имала неке исплате??? А када она и њен лакоми татица не плате порез, онда татица мало иде у ћузу.
А за покушај убиства- ником ништа. Јер, Моника је из тамо некакве Југославије, а они су виша класа.
Ако ти ниси схватио лицемерје и подлост запада,онда ти ја не могу помоћи. И , ако ниси свестан да сигурно 80%светске популације симпатише Нолета него надменог ..... који плаче као .... кад изгуби, који никада не честита противнику. Пржи руку преко оен ствари и гледа у страну.
Само што ти јадан мислиш да су УСА, Енглези и Немци цео свет. Е па нису. Причаш само Кина и Србија... Па где је Индија, Јапан, па цео исламски свет, Јужна Америка...
(Мала дигресија: није ти упалило лампицу како то да Шарапова онако "набилдована", допингована а Серена није, онако "леегантна" ... )
Када му је Ноле 2011 у Њујорку вратио онај ритерн, овај поманитао. на конфенреницији само понављао: "Тај момак никад више неће успети да то уради!" Па чекај, "легендо"! Имао си још један сервис за победу, јер је ритерн био на 40-15, на две меч лопте, код 5:3 у сетовма. Па си профулао и тај сервис и гем. Па Нолетов сервис -гем, па свој. И само понавља као папагај...
Ако то теби не отвара очи - онда ти ја не могу помоћи.
Човек је ......... Правило је да ближе судији столицу заузме боље рангирани тенисер. Стоје пешкири са Нолетовим именом, он седа у ту столицу. Прави се .... Не може да прихвати да је неко испред њега.
Онда, човек који је тежак преко пола милијарде, ......., ........, ...... ................,
НОСИ КУЋИ СВЕ ПЕШКИРЕ СА ТУРНИРА. Зинуло му .... да не кажем шта, јер ће ме модератор блокирати. Разумем да са сваког турнира понесе по један, као сувенир,
али он носи све. Па то не ради ни нај Пољак Јановић који нема леба да једе.
Кажем, збиља немам снаге за даљу полемику, ако је теби идол један такав ....... људска ........, ... и ..... Џаба му паре.
А ти његову слику урами на зид, немам ништа против.
Тачка са моје стране.