Dule25
Iskusan
- Poruka
- 6.414
I naravno Dulence slagao si kao i uvek sto lazes. Dedi je posvetio pobedu i titulu osvojenu u Majamiju dok je deda jos uvek bio ziv.
Deda mu je preminuo mesec dana kasnije za vreme turnira u Monte Karlu. Ni taj turnir nije osvojio kao ni Bec, tako da nema sta da mu se zameri.
I naravno da Novak iz 2012te i Novak iz 2020te nije isti. Onaj prvi je bio mladi Novak na pocetku karijere koji je konacno stigao da prvog mesta i bio gladan uspeha i turnira. A trebalo je vracati i dugove, pa je morao da igra.
Dok ovom danasnjem Novaku koji dominira tolike godine ne znaci nista neka titula na levom turniru.
Na tvoju nesrecu nisam slagao. Kao sto nikad i ne lazem (jednom nesto nisam znao pa sam se izvinio. Sem Duske i mene to ovde jos nisam doziveo, a bilo je prilika). Ali i ti bi mogao manje, da govoris neistinu (kulturan nacin da nekom kazes da laze) kad govoris o meni i "mom laganju".
Ja sam govorio o ovom:
https://www.telegraf.rs/sport/171823-novak-se...
"Mada ophrvan tugom, s mislima u Beogradu i sa sećanjima na svog deku za koga je bio veoma vezan, Nole je ipak odigrao meč protiv Dolgopolova i savladao ga.
Prema nezvaničnim informacijama, Novak je u prvom trenutku odlučio da se povuče s turnira, jer ne bi mogao da se koncentriše na dešavanja na terenu. Ipak, najbolji svetski teniser se pojavio na terenu". Sto rekao Arsen Diklic - Pusti mrtve gde su da su, od zivih se nadaj spasu.
Znaci ono sto sam rekao i onoj kompaniji na Fejsbuku. Igrao, uspevao da se koncentrise i pobedjivao kad mu je umro rodjeni deda, ali ga je smrt Amfilokija "totalno urnisala" da mu se "nije igralo". Nije nego. Skoro da je mec samo zbog toga i predao. Bio sam, kao i mnogi, ubedjen da ce, zbog toga sto ga je smrt "toliko potresla" i sto je sa Amfilokijem bio u "posebnim odnosima", otici bar na sahranu. Kad ono na sahrani Bodiroga?
Volim te, ali nemoj toliko dramiti. I to bespotrebno. I kad ja takvo, nesportsko, ponasanje ne odobravam onda te, po Tzaru, "hejtujem". Samo mi pravis probleme gde ih nema.
Vidimo da nema lazi nema prevare. Ona je samo u tvojoj bolesnoj stvarnosti.
Lepo sam ti sve rekao. To sto se pravis blesav to je tvoj problem
I gde sam ja pominjao Amfilohija. Opet lazes kao i uvek.
Lepo je sto si ostao na toj kulturnoj varijanti - pravis blesav, pa cu ostati i ja, i necu reci da se ti ne pravis nego si - mislim, da. Racunaj da to nisam ni rekao.
Kao sto, stoti put, vidimo nisi rekao nista, sem onog glupavog i praznog - sve sam ti rekao. Ajde vise reci sta si mi to rekao. To i to. Evo svi to ocekuju. Neki tvoji "drugari po navijanju" kazu mi da sam potpuno u pravu. Naravno, da mi cupaju nokte, necu reci koji su. Ali ih ima. (I niko ne "lajkuje" tvoje postove). Kako ih nece i biti kad sam u pravu. I oni vide da samo beskrajno mnogo puta ponavljas - rekao sam ti. Pocinje pomalo da lici na perseveraciju, a ona podrazumeva pojavu nevoljnog ponavljanja određene reči ili rečenica. Koliko god se ovde vredjali (lud, za Lazu si) nemam pravo, profesija mi ne dozvoljava, da kazem gde se javlja. (Vidi sam u Vikipediji). Zato, bolje je, kazi sta si mi to vec - "sve rekao"!?
Amfilohije je spomenut kod poredjenja "stepena potresenosti", smrt deda Vlade - smrt Amfilohija.
Poslednja izmena: