Kafana MEČ LOPTA vol.3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ovaj Cicipas je teška vezara. Nikad od njega šampion.

Sampion!? Nikad nista od njega nece biti. Kao ni od svih tih novih, mladih koliko god ih ima nikad nista nece biti. Naravno dok jos igraju Nole i Nadal. Uostalom to ti je Ilke lepo formulisao - da ga ne citiram stoti put. To je jos davnih dana rekao Beker (bio je tada jos Noletov trener), a to odavno pricam i ja. Znaju i pricaju to i svi koji se bar malo razumeju u tenis sem ako nemaju neke svoje posebne razloge da to precutkuju. Kao da ce time promeniti jadnu i tuznu sliku danasnjeg tenisa.

Poslednja izmena:
Evo jednog komentara sa vesti, da potkrepim prethodni post:

A da li je Nadal izgledao ovako na terenu, da li je glumio neko ludilo, da li je počeo da se glupira, namerno greši, izbacuje u aut itd.? Da li je možda na kraju izjavio da je uradio šta je hteo, eto došao na par mečeva i namerno izgubio? Da li je Nadal nekada pokazao ovako nepoštovanje prema protivniku, publici, organizatoru??? Nikada! Zato što je Nadal za razliku od ovoga čovek sa veliko Č i sportista sa veliko S. A da ga ne zanima to 1.mesto po svaku cenu (kao Djokovića), pokazao je odbivši vajld kard iz Sofije. Tako da, kad spomeneš Nadala, lepo ustani i pokloni se.

https://www.b92.net/sport/komentari.php?nav_id=1755793

Moram da kažem da ovo što je rekao stvarno nema veze sa sportom, sportskim ponašanjem pa i ljudskim.

Mogao je to barem da prećuti, iako je tako mislio.
I ova patetika oko Amfilohija, nemam reči. On koji se godinama pajtao sa onim sektašem Imazom, koji mu je čak
bio u loži zajedno sa trenerom, sada je "pogođen" smrću Amilohija da mu se nije igralo. Baš me zanima da li bi mu se
igralo da je bila osmina finala? Sigurno da bi!!!

I sada je on kao veliki pravoslavac, ali je posle RG otišao da napuni baterije u bosanskim piramidama za koje je čak rekao
da će i drigim teniserima preporučiti. Čudo da nije otišao u neki pravoslavni manastir?

I ti si ko Dule mislio da ce No1e da igra do daske. :rotf:

Ma da li se to opet Tzaric javlja? A ja mislio nece skoro. Narocito ne da opet pravda necasne i nepostene radnje i ponasanja. Ja pomislih: em si ga "oslobodio" da se nekako izvuce "iz onog blata nepremostive gluposti", em nece valjda opet pravdati Noletovu bruku i sramotu na nacin - mislim, da. (Kad hocu nesto ruzno da potenciram pricajuci o necemu sa mojima ja samo kazem - mislim, da. I oni znaju sta ja to mislim. Obicno je to nesto ruzno, a ja necu da ponavljam).

Moram da kažem da ovo što je rekao stvarno nema veze sa sportom, sportskim ponašanjem pa i ljudskim.

Mogao je to barem da prećuti, iako je tako mislio.
I ova patetika oko Amfilohija, nemam reči. On koji se godinama pajtao sa onim sektašem Imazom, koji mu je čak
bio u loži zajedno sa trenerom, sada je "pogođen" smrću Amilohija da mu se nije igralo. Baš me zanima da li bi mu se
igralo da je bila osmina finala? Sigurno da bi!!!

I sada je on kao veliki pravoslavac, ali je posle RG otišao da napuni baterije u bosanskim piramidama za koje je čak rekao
da će i drigim teniserima preporučiti. Čudo da nije otišao u neki pravoslavni manastir?

Potpuno se slazem. Nadam se da si citala sta smo pisali o onoj, bajagi, svesnoj Noletovoj predaji Vimbldona Nadalu. Onda ti je sve jasno.

https://naslovi.net/2020-10-30/b92/novakov-debakl-u-becu/26532748
Narocito su bitni komentari." Poredjajte" po onom "preporuceni".

P.S. O toj "golemoj" patetici o Amfilokiju pokusacu da skunem ono sto sam pisao na Fejsbuku.

Poslednja izmena:
Ma da li se to opet Tzaric javlja? A ja mislio nece skoro. Narocito ne da opet pravda necasne i nepostene radnje i ponasanja. Ja pomislih: em si ga "oslobodio" da se nekako izvuce "iz onog blata nepremostive gluposti", em nece valjda opet pravdati Noletovu bruku i sramotu na nacin - mislim, da. (Kad hocu nesto ruzno da potenciram pricajuci o necemu sa mojima ja samo kazem - mislim, da. I oni znaju sta ja to mislim. Obicno je to nesto ruzno, a ja necu da ponavljam).

Mislim da bi dotični branio Noleta sve i da nekoga ubije. Rekao bi nešto u fazonu, pa šta, to je on tako hteo. Ili može mu se... Ozbiljan problem imaju takvi "fanovi".

Kad ti Dule budes potrcao nekad za loptom onda se javi.
Nece valjda neko tebi da se pravda sta radi i kako radi.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back