buudala
Stara legenda
- Poruka
- 84.353
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kada smo načeli temu... 
Blah, niko merodavan da se uhvati diskusije o nuspojavi književnosti zvanoj epska fantastika. Jedan je Tolkin, ostali bi da ga prepisuju. Fuj.
Dakle, niš' od moderatora da kazne ono što se kažnjava, ništa od Deneris koja mi se ne učini tako stidljivakada smo načeli temu...
![]()
Martina u šake, i da čitašBlah, niko merodavan da se uhvati diskusije o nuspojavi književnosti zvanoj epska fantastika. Jedan je Tolkin, ostali bi da ga prepisuju. Fuj.
Dakle, niš' od moderatora da kazne ono što se kažnjava, ništa od Deneris koja mi se ne učini tako stidljivakada smo načeli temu...
![]()
. On nema veze s Tolkinom, u stvari drugačiji je za 360 posto. Kod Tolkina imaš bajkovite, nestvarne, plastične likove, dok su kod Martina to ljudi čiju ti psihu i motivaciju odlično predstavlja, koji su nekad hrabri, nekad kukavice, nekad pošteni, nekad licemerni, nekad dobri, nekad izdaju- kao i većina ljudi u stvarnom životu. I kod njega nemaš crno-beli svet dobrih i zlih ; u svakom njegovom liku ima nijansi i jednog i drugog.

Martina u šake, i da čitaš. On nema veze s Tolkinom, u stvari drugačiji je za 360 posto. Kod Tolkina imaš bajkovite, nestvarne, plastične likove, dok su kod Martina to ljudi čiju ti psihu i motivaciju odlično predstavlja, koji su nekad hrabri, nekad kukavice, nekad pošteni, nekad licemerni, nekad dobri, nekad izdaju- kao i većina ljudi u stvarnom životu. I kod njega nemaš crno-beli svet dobrih i zlih ; u svakom njegovom liku ima nijansi i jednog i drugog.
Ima dosta klonova Tolkina, ali Martin nije taj.

Borkinjo, moj fond autorskih primeraka se tanji, bolje da se požuri sa razmenom...![]()

)Daj adresu na PP i šaljem omah ujutru, a ja ću tebi svoju pa ti pošalji kad želiš
Hoću i posvetu, obavezno, ne usudi se mi poslati primerak bez iste! (90 posto mojih knjiga je sa posvetom autora, imam baš zavidnu kolekciju toga i ne mrzi me juriti autore, makar i na kraj sveta, da mi švrljnu svoj sig. Nekako mi knjiga tada dobije dušu, postane toplija u rukama i bolje komunicira samnom, ako znaš na šta mislim)

Тако да ако неко укаже на неког квазиписца овде или негде другде треба га похвалити а не кажњавати. Он ради добро дело у корист духовног развоја човека. Сувише је мало времена да би га човек трошио на осредњу литературу.
Daj adresu na PP i šaljem omah ujutru, a ja ću tebi svoju pa ti pošalji kad želiš
Hoću i posvetu, obavezno, ne usudi se mi poslati primerak bez iste! (90 posto mojih knjiga je sa posvetom autora, imam baš zavidnu kolekciju toga i ne mrzi me juriti autore, makar i na kraj sveta, da mi švrljnu svoj sig. Nekako mi knjiga tada dobije dušu, postane toplija u rukama i bolje komunicira samnom, ako znaš na šta mislim)
Смешно. Па колико ти онда књига имаш ако ти је 90 посто са посветом аутора.
Где наћи посвету Достојевског, Толстоја, Кафке, Гетеа, Андрића, Црњанског итд. да не набрајам даље
Ја књиге којима бих могао добити посвету, могу набројати на прсте а и баш ћу попут неке клинчурије да са књигом у рукама спопадам ауторе.
И пази да ти не поверујем да би ти јурио пола света да би ти неко потписао књигу.
Боље читај тих пар романа са киоска које имаш... ако их уопште имаш.![]()