- Poruka
- 95
Uvek sam se divio ljudima koji su umeli da slazu i druge i sebe.....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sedeo sam skoro sa S. Basarom, znamo se iz revolucionarnih dana....Ion kaze kao ti Ozi da jeftinu literaturu ne teba citati...Jel gledao neko njegov film,po njegovom romanu snimljen, zove se 'BUMERANG'......
Blah, niko merodavan da se uhvati diskusije o nuspojavi književnosti zvanoj epska fantastika. Jedan je Tolkin, ostali bi da ga prepisuju. Fuj.
Dakle, niš' od moderatora da kazne ono što se kažnjava, ništa od Deneris koja mi se ne učini tako stidljivakada smo načeli temu...
![]()
Dobro, Džek se malo i šali, a i bože moj, ukusi se razlikuju.gkad usaporedjujes Martina sTolkinom kao da si usporedio Zvezdane Staze sa Frindzom samo zato sto su isti zanr, gresis Dzek gresis pitaj Lokija koliko
Možda, ali samo nakon par pivkana u Fox-u. Treznog me nećeš nagovoriti na taj gnusni čin čitanja EF-a...![]()

Ebe se meni za vaše stranke... ja sam Janez na specijalnom zadatku! Hahahaha... e moj Basara, na šta spade družeći se sa ovakvim karakterima?
vodim te na pivo i ja onda
Uvek sam se divio ljudima koji su umeli da slazu i druge i sebe.....
Hm, to pivo čekam sedmicama već, nikako da se dogovorimo, uvek izmigoljiš...

umigoljicu se

Shiri, pokloni se i poljubi ovu zastavu, pa da vidiš sreće i blagostanja nacije...
![]()
Zezaj se ti....To sto ste pucali na nasu decu vojnike, ako te uhvati ,neka grupacija u NS zapmtices nasu zastavu....A ima ih na Limanu veruj mi na rec....
)Šalimo se malo.a sto je takav,meni ne deluje tako
a sto je takav,meni ne deluje tako
Umiljat sam kao jagnje...