kafana kod tri modelsice

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pivo_krigle_040111.jpg

POSTAO SAM VELEMAJSTOR..VELIKO PRIZNANJE....ZA RAZLIKU OD NEKIH KVAZI PISACA KOJIMA TERBAJU GODINE ZA TO...HVALA SVIMA...CASTIM PIVO.....:super::super

Па довољно је да ти дају репутацију рецимо она Чедина зебра или оно Пиле па да постанеш велемајстор.

Видим неки се учлане данас, а већ "имају углед" већ су мајстори и велемајстори.

Раније је то било другачије а и те "титуле" су стварно осликавале озбиљност или неозбиљност неког учесника форума.

А са друге стране има клинчурије која само то и јуре па и поенту свега тога поништавају.

Зашто тај систем оцењивања не укину када већ не функционише како треба.

Dže ste koke, evo Zoke inženjera pisane reči.

Vidim, Shiri postao velemajstor, pa mu čestitam. Uspeo je u životu i postigao svoj cilj!!!
Pivo ne bih, jer pijem isključivo sa Rl ljudima. Ovo virtuelno ostavljam virtuelnim životima :)

Pretpostavljam da se ovo "kvazi pisci" odnosi na mene, pa bih samo da odgovorim da se delo "kvazi pisca" nalazi u pojedinim knjižarama širom Srbije (ako nije prodat tiraž, nemam pojma) i to knjižarama koje se nalaze u realu. Takođe, delo jeste realno, uverili su se mnogi članovi ovog pdf-a u to (naravno, ima još par članova koji čekaju lično uručenje, samo da se vidimo :)) a i sam autor jeste realan lik (i u to su se uverili mnogi članovi i članice naročito :)).

Shodno tome proističe da je jedino "kvazi" ovde biti velemajstor i trubiti o tome na sav glas... :)

Nevoljno se moram složiti sa Fronzimenom da je taj sistem rangiranja bezveze, ali moram i da dodam da je ipak, u ozbiljnim rukama nekakav virtuelni stimulans za kvalitet postova autora.

Moram da dodam da sam svaki svoj rep poen zaslužio isključivo zarad svojih postova, malih ali istinskih bisera da li zezancije ili kvalitetnog i ultimativnog razmišljanja ili rezonovanja.

Mislim, mene bi bilo sramota da od članova tražim da mi udele rep poene, to mi je jedako prošenju.

Ipak, svaka luda ima svoju zabavu, pa neka bude i u ovom cirkusu tako :)

khm...rekao bih , pre nego li pocne evolucija, prvo se mora ohladiti...?

A ne. Za razvitak organskog oblika života baziran na ugljeniku je neophodan topli ekosistem, ili okruženje. Budući da je vakum i praznina u tintari beskonačna kao svemir, samim tim je i hladna kao svemir.

Uzmimo za primer našu vaseljenu. Život buja na Zemlji, zasigurno i širom svemira, a u njemu gore vatre (sunca) nezamislive vreline!
Vidiš paralelu?

Gorivo u pojedinim tintarama može samo donekle da ublaži hladnoću vakuma u istima... i dozvoli pokušaj razvoja mozga i prvi blesak inteligencije!! :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back