- Poruka
- 5.289
sta fali plavusama
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da budu crnke???

pa farbom?
U Hrvatskoj je valjda nova knjiga podeljena u dva dela , prvi mislim da je već izašao, a drugi će sredinom septembra valjda.da daaaa velika i razocarana u Lagunu koja izdaje nastavak tek u aprilu dok je u hrvatskoj vec u pripremi

Eh, ne znaš šta propuštaš, to su ti bitke, intrige, menjanje strana, mitska bića, Tuđini, sjajno odrađena psihologija i motivacija likova... mnogo je dobar serijal.Džes ba Loki, ša ima, a? Navrnuo malo u ovaj deo (ne)sveta?
Vidim, našao si se sa Deneris u epskoj, meni toliko omraženom... blah, pesme leda i vatre... liči mi na naslov jedne od epizode Kasandra serijala...![]()

Džes ba Loki, ša ima, a? Navrnuo malo u ovaj deo (ne)sveta?
Vidim, našao si se sa Deneris u epskoj, meni toliko omraženom... blah, pesme leda i vatre... liči mi na naslov jedne od epizode Kasandra serijala...![]()
Eh, ne znaš šta propuštaš, to su ti bitke, intrige, menjanje strana, mitska bića, Tuđini, sjajno odrađena psihologija i motivacija likova... mnogo je dobar serijal.