KAFA

pa vi uopste niste prave kafeholicarke..evo ja sad i popodnevnu kafu skuvala...namestila se udobno i cekam vas..a vi...ni traga ni glasa..
a pre podne celo mi proslo ocekujuci neki znak..neki glas..jednu vest.:D...kad ono nista...izgleda moram deksa konsultovati za vizuelizaciju:D

Kao da prvi put vidim ovu temu. Al' ona slika sa pocetne stranice je mnogo dobra. Pronaci dobru kafu je prava avantura. Ili bar od ove sto se nudi naci pravu meru. Mada nikad nije problem kad se stavi previse. Jedno vreme sam pio iz dva deci s^olje: pola kafa pola soc. Kad je srce pocelo da mi lupa i kad sam poceo da kolutam ocima i da se znojim prestao sam sa tim. Al' bila je to dobra kafa.

Kao da prvi put vidim ovu temu. Al' ona slika sa pocetne stranice je mnogo dobra. Pronaci dobru kafu je prava avantura. Ili bar od ove sto se nudi naci pravu meru. Mada nikad nije problem kad se stavi previse. Jedno vreme sam pio iz dva deci s^olje: pola kafa pola soc. Kad je srce pocelo da mi lupa i kad sam poceo da kolutam ocima i da se znojim prestao sam sa tim. Al' bila je to dobra kafa.

pa zato ja druze onda u to linem mleka:D

Evo, upravo pijem kafu i slusam muziku iz filma "Bagdad kafe". Vrlo inspirativno ... za mastanje o sedenju negde, u sumrak, mozda na terasi s pogledom na more, ili na pustinju - svejedno. Lepo je ono sto vidimo kao lepo.:)
Da podelim sa vama. Mozda cete se naci u ovoj pesmi:

Evo, upravo pijem kafu i slusam muziku iz filma "Bagdad kafe". Vrlo inspirativno ... za mastanje o sedenju negde, u sumrak, mozda na terasi s pogledom na more, ili na pustinju - svejedno. Lepo je ono sto vidimo kao lepo.:)
Da podelim sa vama. Mozda cete se naci u ovoj pesmi:

lepo, moderno i opustajuce :)

btw, my fav

gdcom_2045_24033843

Uh...umorih se danas.Pomisliš..e,danas ću da se odmorim a ono ko za
baksuz,ispreči se hiljadu obaveza a pojma nemaš otkud se stvoriše..:neutral:

dobro jutro..ja svako jutro dodjem...dignem noge na stolicu upalim cigaretu..rascupana bez one zenske sujete sta ce moje drugarice da prokomentarisu kako izgledam..pijem kafi i cekam kad ce doci:D...prilicno ste dezorganizovane:)

a jos cu da vam pustim i pesmu..tj..muziku koju treba onako u samoci negde u daljini pustiti i slusati

Znači nema kafice..aj,kad ste navalili ja ću da skuvam.Zaključila sam da dok slušate
muziku,mrzi vas da kuvate kafu..:confused:

Al ja sam tu,stoga ne brinite..:D

63060.jpg

Back