Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ah...kafa....samo sto sam je popila!
Na obali mora ziveli su starac i starica. Starac je lovio ribe, a njegova zena je prela predju. Jednog dana je starac lovio ribe i uhvatio je zlatnu ribicu koja govori. Ribica je molila starca da je ne ubije, vec je pusti natrag u more, a ona ce njemu ispuniti njegove zelje. Starac ju je pustio u more, ali nije nista trazio od ribice. Kad je ribar to ispricao svojoj zeni ona ga je grdila i nazvala prostacinom i budalom i trazila da od te ribe trazi novo korito. Kad je to dobila, trazila je novu kucu, zelela je biti mocna vlastelinka, a zatim i svetla carica. Zivela je u dvorcu, imala je sve sto je pozelela dok je svoga muza poslala da radi u staji. Na kraju je zelela biti vladaricom mora i da joj zlatna ribica sluzi. Ribica se na to razljutila i nista nije na tu zelju odgovorila, a kada je ribar dosao kuci, nasao je opet svoju kolibu, zenu i prepuklo korito.
Ova kratka bajka mi se svidela jer je u njoj opisana zlatna ribica koja ispunjava zelje.Ja bih isto htela da imam takvu ribicu koja bi ispunjavala sve moje zelje.
HOCU KAFU!!!![]()
Ti pristajes da budes moja zlatna ribica?Pijem gorku nes kafu.![]()