gost 151384
Elita
- Poruka
- 22.756
Sve sem boldovanog, pošto pijem 2 u 1
Ti si moja bliznakinja![]()
zdravo sestro

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sve sem boldovanog, pošto pijem 2 u 1
Ti si moja bliznakinja![]()
steta sto se na ovoj temi slabo postuje..mogli bismo dok pijemo omiljeni napitak da svasta nesto pricamo..kako smo porveli dan..noc..sta cemo raditi..ko nas je iznervirao..a ko nas je usrecio..ogovaramo muzeve momke zene i devojke..napravimo pravu malu trac partiju..pricamo o nekom dobrom filmu...knjizi...sta god i kad god
steta sto se na ovoj temi slabo postuje..mogli bismo dok pijemo omiljeni napitak da svasta nesto pricamo..kako smo porveli dan..noc..sta cemo raditi..ko nas je iznervirao..a ko nas je usrecio..ogovaramo muzeve momke zene i devojke..napravimo pravu malu trac partiju..pricamo o nekom dobrom filmu...knjizi...sta god i kad god
Iznervirala me komšinica jutros..nešto mi se mnogo muva oko dragog..
..al ni komšija nije loš...
..dal da joj vrnem milo za drago?
![]()
ja na zalost vise ne mogu uvece da pijem kafu...a bash mi je to bio ritual...narocito leti...kad svi zaspe..skuvam sebi kafu bez secera malo linem mleka ..sednem na terasu...dignem noge na stolicu i tako...posmatram zvezde i cutim...uzivam u tisini..i mom vremenu...dobar osecaj....kafu sam morala da izbacim jer sam pocela da nespavam od njih
zato sam tu kafanu i tih mojih pola sata mene..amenila ili sa pola cashe piva..ne mogu celu..pivo mi gadno hehehe..ili pola cashe crnog vina..ili neki koktel..pelinkovac sa djusem ili kampari sa djusem ili pina kolada sa djusem ....i puno leda....i ja
ali sutra ujutro..svaku jutarnju kafu porvedem radnim danaom ovde
mogla bi da padne trac partija![]()
Danas mi je bio plodonosan i lep dan - bolji od jučerašnjeg i verovatno lošiji od sutrašnjeg.
Čekam vas sutra ujutru na trač-partiji.![]()
Ej, ali obaveznooooooo
Kako ti zavidim na toj terasi i zvezdama........., sestro
Kad vidim u komšiluku da ljudi imaju prelepe terase, i nikada ne borave na njima, ali NIKADA ih ne viđam na istima, dođe mi da puknem od muke
Šta ti je sudbina![]()
Ustajem iz kreveta..uglavnom sam kao kljuc od ludnice..ne govorim samo se valjda blesavo smeskma..bosa uvek u nekim sirokim majicama idem do kuhinje skupljajuci prste jer mi je hladno na plocicama..stavljam dzezvu i cupkam..gledjuci u vodu sva hipnotisana i ocekujuci mehurice..mozak mi je kao magla..nema nicega kroz nju se samo nazire zelja za kafom..napokon mehurici..mmmm stvaljam dve kasike kafe..sipam u moju ogromnu omiljenu solju..sipam mleka sednem zgrceci noge u kolenima navlaceci majcu preko njih...otpijam prvi gutljaj zmureci...i pocinjem da zivim
mmmmm ko je rekao kafa
dok ne popijem prvu kafu ne porgovaram...ne gledam..nemam pojma gde sam ni ko sam...i u toj ludnici neznanja uzivam
ma vidi ih de su se sakrile
kakvo drustvo
kakva tema
ja mnogo volim kafu
i crnu ujutro
i nes sa slagom za poslepodne
i samo me nemojte terati da zuirm sa njom
ko ne zna meraciti, sikter!![]()
Ma i ja imam te raznorazne,sa raznoraznim natpisima ali znaš za onu staru..
..čovek želi ono što nema,pa mi s tim u vezi stalno padaju na pamet onakve stare
šoljice iz kojih sam nekad popila prvu kaficu..
Volela bih da se ko nakad,zamažem glinom po rukama i obrazu.Bilo je dana kad sam
imala takve ambicije.Šteta,ponekad mi pada na pamet da nikad nisam bila dovoljno
istrajna u svojim željama.
Jutro koto...evo,konzab je jutros naša domaćica i mogu ti reći da
odličnu kafu kuva..![]()