Када жена флертује!

ауторска тема

Интересује ме нешто , одгледала сам један клип из серије "пријатељи" који говори о флерту и ту тип говори да када жена флертује , или одгoвори на флерт , мушкарац одмах мисли да она жели секс са њим ..Да ли заиста мушкарац мисли да жена жели секс ако флертује са њим , флертује безазлено ?

пс

Тип онда у том клипу говори да је тако свуда , да то мушкарци на целој планети тако мисле .
Ne misle svi muskarci da ona automatski zeli sex.
Toliko:p

ауторска тема

Интересује ме нешто , одгледала сам један клип из серије "пријатељи" који говори о флерту и ту тип говори да када жена флертује , или одгoвори на флерт , мушкарац одмах мисли да она жели секс са њим ..Да ли заиста мушкарац мисли да жена жели секс ако флертује са њим , флертује безазлено ?

пс

Тип онда у том клипу говори да је тако свуда , да то мушкарци на целој планети тако мисле .
Misle.

Botoslave , sve je u vezi teme :zloca:
Nemoj bezveze, prosli pit kada je otvorila temu na LJIS-u isto se netko sjetio uvuci Putina u igru i na kraju temu zakljucali.

Politika je druga stvar, tamo je pozeljno trolati na njenim temama u vezi Sovjeta, ali ja cu je ovdje ispostovati.

ooooo.gif

Verujem da nisu svi baš tako ograničeni
U stvari, čak mislim da danas muškarci više misle da žene žele pažnju i da im se drugi dive itd, i da od toga u principu nema ništa pa i ne reaguju
....................zalazak rumenog sunca nad horizontom morske pucine, cvrkut pticica na grani, povetarac koji miluje tvoje lepo lice i dodiruje tvoje rumene vrele usne, ...........a sad dosta palamudjevine, skidaj gace......
Tako je bilo oduvek, tako je sada i tako ostaje dok je ljudskog roda.
A filozofiranje nije zabranjeno.

Back