- Poruka
- 426
To kad smo mali.Za to su meda, zeka, tetris ili skajrim.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To kad smo mali.Za to su meda, zeka, tetris ili skajrim.
Čitaj mr napokona malo.To kad smo mali.

Skroz ispravan stavNe flertujem ako nisam zainteresovana za nešto više. Flert je po meni zeleno svjetlo da me muvaš mada ga mnogi koriste za pumpanje ega.
Ne flertujem ako nisam zainteresovana za nešto više. Flert je po meni zeleno svjetlo da me muvaš mada ga mnogi koriste za pumpanje ega.

Skroz ispravan stav

Ne gledaš kotiranje non stop? Ne menja se to toliko brzoI ja se teoretski slažem sa ovim stavom, a u praksi flertujem da vidim kako se kotiram![]()

Ne gledaš kotiranje non stop? Ne menja se to toliko brzo![]()

Da, uvek bude reakcije nekeNa dnevnom nivou, da vidim kako sam se obukla, kakva mi je kosa i tako… to se najbolje vidi po tome ko reaguje na flert, uopšte mi ne treba ogledalo![]()
Da, uvek bude reakcije neke
IstinaI kad nema reakcije je reakcija![]()
Ne misle svi muskarci da ona automatski zeli sex.ауторска тема
Интересује ме нешто , одгледала сам један клип из серије "пријатељи" који говори о флерту и ту тип говори да када жена флертује , или одгoвори на флерт , мушкарац одмах мисли да она жели секс са њим ..Да ли заиста мушкарац мисли да жена жели секс ако флертује са њим , флертује безазлено ?
пс
Тип онда у том клипу говори да је тако свуда , да то мушкарци на целој планети тако мисле .

Tako je. I ovo drugo je tačno. Srećom, ne rade sve devojke. U poslednje vreme baš na takve naletim da vidim da se tako ponašaju sa svakim pomalo.Ne flertujem ako nisam zainteresovana za nešto više. Flert je po meni zeleno svjetlo da me muvaš mada ga mnogi koriste za pumpanje ega.
Misle.ауторска тема
Интересује ме нешто , одгледала сам један клип из серије "пријатељи" који говори о флерту и ту тип говори да када жена флертује , или одгoвори на флерт , мушкарац одмах мисли да она жели секс са њим ..Да ли заиста мушкарац мисли да жена жели секс ако флертује са њим , флертује безазлено ?
пс
Тип онда у том клипу говори да је тако свуда , да то мушкарци на целој планети тако мисле .

Znao sam da ce ovakav upis prije ili poslije.Sta bi ti osetila da te recimo Putin pipne po ramenu ili nozi ?

Botoslave , sve je u vezi temeZnao sam da ce ovakav upis prije ili poslije.
Pa pusti je tu, nismo na politici.
Ni meni nema nista sladje nego je cackati, ali sta je imamo provocirati na LJIS-u?

Nemoj bezveze, prosli pit kada je otvorila temu na LJIS-u isto se netko sjetio uvuci Putina u igru i na kraju temu zakljucali.Botoslave , sve je u vezi teme![]()
Ja bih opelo za onoga koga zanimaju više "zeleni " od ove temeJbt pola aktivnih korisnika moderatori![]()

Tako je Jugoslave. Podržavam.Nemoj bezveze, prosli pit kada je otvorila temu na LJIS-u isto se netko sjetio uvuci Putina u igru i na kraju temu zakljucali.
Politika je druga stvar, tamo je pozeljno trolati na njenim temama u vezi Sovjeta, ali ja cu je ovdje ispostovati.
Pogledajte prilog 1319612
Mene su sahranjivali vise puta al mnogo sam ja zilav da bih priustio nekome to zadovoljstvoJa bih opelo za onoga koga zanimaju više "zeleni " od ove teme![]()

....................zalazak rumenog sunca nad horizontom morske pucine, cvrkut pticica na grani, povetarac koji miluje tvoje lepo lice i dodiruje tvoje rumene vrele usne, ...........a sad dosta palamudjevine, skidaj gace......Verujem da nisu svi baš tako ograničeni
U stvari, čak mislim da danas muškarci više misle da žene žele pažnju i da im se drugi dive itd, i da od toga u principu nema ništa pa i ne reaguju
To bre. Ovo je karakter.Ne flertujem ako nisam zainteresovana za nešto više. Flert je po meni zeleno svjetlo da me muvaš mada ga mnogi koriste za pumpanje ega.