Када жена флертује!

Slavenska

Domaćin
Poruka
3.519
ауторска тема

Интересује ме нешто , одгледала сам један клип из серије "пријатељи" који говори о флерту и ту тип говори да када жена флертује , или одгoвори на флерт , мушкарац одмах мисли да она жели секс са њим ..Да ли заиста мушкарац мисли да жена жели секс ако флертује са њим , флертује безазлено ?

пс

Тип онда у том клипу говори да је тако свуда , да то мушкарци на целој планети тако мисле .

flirting-1600x900.jpg

Poslednja izmena od moderatora:

Slavenska

Domaćin
Poruka
3.519
Svako treba da ima neko iskustvo sa suprotnim polom da bi mogao "normalno" da se ponaša. Ko ga nema teško je. Na žalsot, nekima prođe i škola, i pubertet i rana mladost pa još uvek ne upozna žene. Šta da se radi.

Шта знам некада је и жени изазов да одговори на флерт , мало се нахрани и его , занимљиво буде , али то не значи позив на секс .

Paula

black cat
Moderator
Poruka
19.150
Шта знам некада је и жени изазов да одговори на флерт , мало се нахрани и его , занимљиво буде , али то не значи позив на секс .
U tome je zapravo i uloga flerta. Pristojni ljudi znaju da je flert jedan lep način da bude prijatno, ali ništa konkretno. Recimo, mnoge osobe koje su u braku i ne žele van toga ništa, ali opet ako imaju neku simpatiju vole povremeno da malo sa njom flertuju. E sad, neki bi išli i korak dalje, ali tu je već potrebno mnogo više interakcije, zajednička kafa, vreme i slično.

Slavenska

Domaćin
Poruka
3.519
U tome je zapravo i uloga flerta. Pristojni ljudi znaju da je flert jedan lep način da bude prijatno, ali ništa konkretno. Recimo, mnoge osobe koje su u braku i ne žele van toga ništa, ali opet ako imaju neku simpatiju vole povremeno da malo sa njom flertuju. E sad, neki bi išli i korak dalje, ali tu je već potrebno mnogo više interakcije, zajednička kafa, vreme i slično.

Прблем може бити и када једна особа жели више од флерта а ова друга не може то да јој пружи .Ипак се мора водити рачуна и са ким се флертује , да се не повреди осећај друге особе ..мада су мушкарци више склони флертовању у циљу да нахране свој его него жене .