Kada vas muškarac odbije?

Hehe ja sam dvaput u zivotu u odraslom dobu "prisla" muskarcima, tj u oba su slučaja to bili likovi sa kojima sam se družila pa eto mi dosle emocije. I u oba slučaja sam popila korpu :) ali su i jedan i drugi posle te moje izjave krenuli da iniciraju cesca vidjanja, izlaske, upoznavanje sa prijateljima bla bla bla.
Prvi posle rekao da i on bio oduvek zaljubljen u mene, al nisam nikad skontala sto nismo bili zajedno.
A drugi - ja sam presekla i sklonila se. A, da, prethodno se zahvalila i zaista kupila poklon. :)
Ali stvarno nikad necu skontati fazon necu da budem sa tobom, ali kroz dva dana krece da inicira druzenja. Koja crna druzenja kad znaju sta osecam. To neko hranjenje ega, sta li.
Moglo bi se rec tako meni cura poslje nekoga vidjanja kaze oce da se smuvamo kaze nemoze biti samo tako u frendzonu samnom jer su joj se pojavila osjecanja neka ja sve odrzavam pricu da mi nastavimo se intenzivni druziti ona kaze bolje me to blokiraj jer cu ti stalno dosadjivati s tu pricu o emocijama. Na kraju ona mene blokira

Ma nisam nikog blokirala.
A zasto si intenzivirao druzenja ako ti je vec rekla sta oseca i ti ne zelis biti sa njom?
Valjda vam je jasno da to nije pravo prijateljstvo.
Moj zakljucak je da time hranite svoju potrebu za paznjom.
Ne znam kako drugacije da objasnim.
Mada, ovaj "moj" je nesto i ne dobija od mene. Jednom rekla i tjt. Sada se ponašam kao da nikad nista i nisam rekla.

A pritom, rekla sam mu da imam osecanja prema njemu za koja vrlo dobro znam da nije pametno da ih imam (kolega, mnogo mladji od mene (4 godine)) i da nisam planirala da se dese, da sam ih i potiskivala i raciinalizovala, ali jbg. Da od njega bas nista ne ocekujem, da me nije ni briga kako ce reagovati te da mu sve govorim samo svog psihickog mira radi.
I lik meni odgovori kao sve ok, znam da ne mozemo uvek da kontrolisemo svoja osecanja, sta je tu je i bravo na hrabrosti.
Ono, moze li bezobraznije?!
Kao u fazonu sta da ti radim. :)
Mislila sam bar ce nesto tipa gledam te kao drugaricu, a ne fazon ja sam faca goni se ko te sljivi.
I onda se ja distanciram, a on krece da inicira druzenja i intenzivira.
Pa ok, dakle muskarci su jednostavni, dakle misli da je mnogo bolji od mene i stoga nece da bude sa mnom, ali bi da ja umirem za njim. E, pa taj film gledati nece.

Pa lako se predajes. Dao ti je malo prostora da budes uzbudljiva da vidi koliko ces da se iscimas ili da budes u fazonu: ja eto tako osecam, ne moras ti nista al eto ja bih da se udam za tebe, al nemoj ti to tako da shvatis, to su samo moja osecanja koja gajim vec 4x godine :D...

Pa lako se predajes. Dao ti je malo prostora da budes uzbudljiva da vidi koliko ces da se iscimas ili da budes u fazonu: ja eto tako osecam, ne moras ti nista al eto ja bih da se udam za tebe, al nemoj ti to tako da shvatis, to su samo moja osecanja koja gajim vec 4x godine :D...
što je najgore, ja sam baš tako uradila, kao ma sve okej, ja moram da ti kažem kako se osećam, a ti kako hoćeš
pa ga onda malo pustim, pa ga opet na to podsetim i tako u krug dok nije shvatio da ne vredi da se opire
jednom mi je jedan drugar rekao da malo imam muški mozak i da sam spremna na svašta da bih dobila ono što želim
i moguće je da je bio u pravu

što je najgore, ja sam baš tako uradila, kao ma sve okej, ja moram da ti kažem kako se osećam, a ti kako hoćeš
pa ga onda malo pustim, pa ga opet na to podsetim i tako u krug dok nije shvatio da ne vredi da se opire
jednom mi je jedan drugar rekao da malo imam muški mozak i da sam spremna na svašta da bih dobila ono što želim
i moguće je da je bio u pravu
Mislim da sve zavisi sta si mu rekla kako se osecas.

Back