Lexa
Buduća legenda
- Poruka
- 30.368
Ja sam poznati kokakoličar i moje ponašanje se često uzima kao dokaz da je kk krajnje štetna io da od nje čovek može da se napije.
Jednom prilikom sam samo popila prilično, baš zbog tog navaljivanja zašto ne piješ i sl, svi su čekali da vide šta će bti i da li ću da preteknem (jerbo je bilo skoro 0,7l viskija), ali osim bola u želucu ništa posebno (e da odvratno crvenilo na obrazima)- I tako ih sve na čelu sa mm tada momkom dovedo kući.....
Pa da je štetna - štetna je
mnogo više od piva, kažu... Koka kola, naravno..... inače, njen ukus mi je totalno bezvezan i pre bih se opredelila za bilo koje gazirano ili negazirano piće nego za nju (osim fante, naravno, ona je baš onako urnebesno gadna).Da, većina ljudi koji nemaju običaj da piju i ne umeju da piju. Pa ih ne hvata nego im je neprijatno kada popiju, zacrvene se i misle da svi bulje u njih. Meni je tako dugo bilo ranije, umela sam litar vina da popijem i da me ništa ne uhvati a da svi oko mene deluju kao da su popili cisternu. A onda sam se prvi put napila
eee to je bilo veče
))))To, zaista, nije ništa čudno. Zato sam i napisala da treba ispitati svoje mogućnosti. U odgovarajućim okolnostima, razume se...
Poslednja izmena:

naravno da smaraju. Jedni druge. O tome sam i pisala 
)
) i, najzad, velika većina odgovora tog tipa (bar u poslenjih nekoliko dana). E tu sam se umešala da branim manjinu. Mislim, branim..... i ne branim, samo saopštavam drugi ugao.
"