Transcendental
Buduća legenda
- Poruka
- 29.502
lezbejke su bolesne koliko i ******
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
lezbejke su bolesne koliko i ******
A i kad zene vec smaraju sa branjenjem pedera odna cu ja da branim lezbejke.
Девојчица из мог одељења (8. разред) излази са човеком од 38.
Њој је кул.Мени не смета.Понекад ми је смешно.

24 godine??????? OMG A tebi ne smeta?da ja imam takvu drugaricu,odavno bih je uhvatila pod ruku pa pravo kod psihologa,a onda u policiju da prijavi manijaka,a onda ko roditelja.Sto ne kazes njenima?Nema. Ne daju nam, kažu kosi se sa Pravilnikom.Cekajte jel tema o sexu :love:

Cekajte jel tema o sexu :love:

Ali cepanje visanja..koji izraz pobogu![]()
Ne verujem...cepanja visanja...koja fora ***.

Ali cepanje visanja..koji izraz pobogu![]()

Ne verujem...cepanja visanja...koja fora ***.
![]()

Imam vec duze vreme veza koja napreduje.Mislim da je vreme za prvi put.Potpuno sam sigurna da se volimo.Sta da radim?Imam 13 godina.Veza nam traje 3 godine.

I vjerovatno se buca ka ludaFora je sto ona sad ima 17-18 godina![]()
Bice ovde cepanja visanja i to po komsiluku...![]()
OMG Ama jel ozbiljno??????24 godine??????? OMG A tebi ne smeta?da ja imam takvu drugaricu,odavno bih je uhvatila pod ruku pa pravo kod psihologa,a onda u policiju da prijavi manijaka,a onda ko roditelja.Sto ne kazes njenima?
A što bi joj smetalo?A tebi ne smeta?
A je li, ta drugarica bi vrlo rado sa tobom išla da svog DEČKA (kakav god on bio, ona verovatno nešto oseća prema njemu) prijavi psihologu i miliciji?! Kao - ja njega volim, pa aj sa tobom da idemo da ga prijavimo.da ja imam takvu drugaricu,odavno bih je uhvatila pod ruku pa pravo kod psihologa,a onda u policiju da prijavi manijaka,a onda ko roditelja.Sto ne kazes njenima?
Prvo što će je roditelji njeni verovatno iskulirati, a drugo - možda ne želi da izgubi drugaricu mešajući joj se u njen lični privatni život.Sto ne kazes njenima?