Kada je vreme za prvi put?

• Začetnik teme Začetnik teme On me voli....valjda!
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Imam vec duze vreme veza koja napreduje.Mislim da je vreme za prvi put.Potpuno sam sigurna da se volimo.Sta da radim?Imam 13 godina.Veza nam traje 3 godine.

Sta bre lupate..... E smorili ste devojcicu.... Kako ne shvatate da je u najboljim godinama za takve stvari..... Pazi ovako, ja ti savetujem da se ***** sto pre jer stvarno nisi in (mislim stvarno danas sve tvoje drugarice to rade jos sa 9-10god). E tog baju sa kim si 3god da oteras i da nadjes nekog sa bar 30-40god, moze i decu da ima, jer ces onda biti najjaca riba.... Naravno novi decko mora da ima KOLA , minimum skuter...... A sad cu ti reci gde da nadjes takvog.... Odes u Kan Kan.... Cekas... Pojavi se neki nesrecnik ( tvoj buduci) sa nekim mercedesom (u kolima gruva zika(stojA,miki,viki,semsa,zorica brunclik)), motor obrtaji 6-7 jeci cela ulica.... E sad POZURIS da tvoja drugarica pre tebe ne bi stigla, i uzmes pirsovanom sisom (koja je ovih dana,moras priznati, pravi IN u gradu) da mu grebes soferku, a on ce ti teci sta dalje i to bi bilo to....

***** te Srbijo kad si ovo docekala...........da DETE od 13 god oce ****........ E da sam ti cale poslao bi te u Somaliju (eventualno Banglades) da te siluju crnci ***** ti materina pa posle radi sta oces........ili bi te ipak ubio......:think:

Imam vec duze vreme veza koja napreduje.Mislim da je vreme za prvi put.Potpuno sam sigurna da se volimo.Sta da radim?Imam 13 godina.Veza nam traje 3 godine.

13 godina je stvarno mala cifra i mozda i jeste rano ali ako ti stvarno volis tog decka, ako to nije klinacka veza,ako je ozbiljno....Sto da ne...Ako mu verujes u potpunosti i osecas da je on taj s kojim trebas da podelis tvoju nevinost onda ...sto da ne.

Reci mi koliko on ima godina?

Mislim da nije u redu sto zezate devojcicu ona je pitala u nadi da ce dobiti dobar odgovor i savet a vi tako...Recite joj sta mislite a nemojte je zajeb.... Bzvz cemu onda sluzi ovaj forum...

Divno .... tema je postavljena 2004 ... nisam ni provalila... :D

Poslednja izmena od moderatora:

Back