Transcendental
Buduća legenda
- Poruka
- 29.502
lezbejke su bolesne koliko i ******
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
lezbejke su bolesne koliko i ******
Девојчица из мог одељења (8. разред) излази са човеком од 38.
Њој је кул.Мени не смета.Понекад ми је смешно.
Nema. Ne daju nam, kažu kosi se sa Pravilnikom.Cekajte jel tema o sexu :love:
Cekajte jel tema o sexu :love:
Ali cepanje visanja..koji izraz pobogu![]()
Ali cepanje visanja..koji izraz pobogu![]()
Ne verujem...cepanja visanja...koja fora ***.
![]()
Imam vec duze vreme veza koja napreduje.Mislim da je vreme za prvi put.Potpuno sam sigurna da se volimo.Sta da radim?Imam 13 godina.Veza nam traje 3 godine.
I vjerovatno se buca ka ludaFora je sto ona sad ima 17-18 godina![]()
Bice ovde cepanja visanja i to po komsiluku...![]()
OMG Ama jel ozbiljno??????24 godine??????? OMG A tebi ne smeta?da ja imam takvu drugaricu,odavno bih je uhvatila pod ruku pa pravo kod psihologa,a onda u policiju da prijavi manijaka,a onda ko roditelja.Sto ne kazes njenima?
A što bi joj smetalo?A tebi ne smeta?
A je li, ta drugarica bi vrlo rado sa tobom išla da svog DEČKA (kakav god on bio, ona verovatno nešto oseća prema njemu) prijavi psihologu i miliciji?! Kao - ja njega volim, pa aj sa tobom da idemo da ga prijavimo.da ja imam takvu drugaricu,odavno bih je uhvatila pod ruku pa pravo kod psihologa,a onda u policiju da prijavi manijaka,a onda ko roditelja.Sto ne kazes njenima?
Prvo što će je roditelji njeni verovatno iskulirati, a drugo - možda ne želi da izgubi drugaricu mešajući joj se u njen lični privatni život.Sto ne kazes njenima?