- Poruka
- 12.955
Kada pada kisa... -.-
sitnooooo!!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kada pada kisa... -.-
ako ste ti i drugarica cuvale neke dve male...pitam se pitam..odakle im ideja da se krljaju??
to obicno biva kad vide negde...
hmmm
A? Ti to mene zajebavas...?!... Moja ortakinja i ja smo pricale o nekom filmu sto smo gledale ranije tog dana..Nista bitno..Al ajde cisto da ti objasnim...
Imam vec duze vreme veza koja napreduje.Mislim da je vreme za prvi put.Potpuno sam sigurna da se volimo.Sta da radim?Imam 13 godina.Veza nam traje 3 godine.
Kuku lele majko moja miiiiiiiiiiiiiiiiilaaaa...od desete godine u ozbiljnoj vezi...a sa trinaes bi da se sexa...pa ja ne znam...odo da motrim na moju mladju sestru.Jes da ima tri,al nikad se ne zna sta rade ova danas deca...![]()
nikad nije ni too early, ni too late... mada optimalno je u 15. godini 8. mesecu 14. času i 22. minutu života kod ženki, i 16. godini 1. mesecu 22. času i 4. minutu života kod mužjaka
Pa vidiš da je voli... valjda...
Šalim se...
Gde će se ebati u 13oj godini života!!!???
Čekaj 23.
Moram da obratim paznju na moje sestre...
One imaju po13 a uskoro ce 14...Ne daj boze da im se nesto tako desi...
To su prave gluposti..ozbiljna weza u 10 god..
Btw mozda ona i nije mnogo odmakla,moja drugarica ima sestru 4. razred osnowne a imala decka koji sad na faxu...![]()
![]()
![]()
moja drugarica ima sestru 4. razred osnowne a imala decka koji sad na faxu...![]()
![]()
![]()
nikad nije ni too early, ni too late... mada optimalno je u 15. godini 8. mesecu 14. času i 22. minutu života kod ženki, i 16. godini 1. mesecu 22. času i 4. minutu života kod mužjaka
Znaci ja sam poranio za nekih pola godine![]()
Девојчица из мог одељења (8. разред) излази са човеком од 38.
Њој је кул.Мени не смета.Понекад ми је смешно.
Cek... nije valjda da nisi cula... to je novi zonfa koja pre izgubi nevinost je bolja riba!!!
Kao ono narkoman sa 16 tako sad ide ISCEPALA VISNJU SA 13!!!
brate sto mladje sve gore... y3bu se na sva vrata... CAST IZUZECIMA!!!![]()