wind_of_change
Iskusan
- Poruka
- 5.662
Jao, RiRi daj molim te... 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jao, RiRi daj molim te...![]()
Kao što rekoh u njenim godinama (tadašnjih 13, pošto sada ima 17) sex ne treba da joj bude ni na kraj pameti i 'vatanje treba da joj bude dovoljno zabavno. A tu su i gore napomenuti razlozi.
a da li si faktor da uporedis?!
De, Riri, pojasni mi ovaj deo, molim te?
Pa kakav je onda ona tu faktor?![]()
Mozda je sex mnoooogo "zabavniji" ...![]()
Bljak covek...Izasle ja i drugarica i morale da cuvamo neke dve male,a one imaju 3 i 4 god...I one nesto pricale nas dve se smejemo...Na kraju ova mladja lupi ovoj starijoj zvaku...Nas dve zinule,gledamo sta je ovo...Kad jedna gurne ovu drugu i kaze ''****** (ime) nemoj to da radis! Jer se secas da nam je tata rekao da to ne radimo?!!!!?'' O_o...
Bljak covek...Izasle ja i drugarica i morale da cuvamo neke dve male,a one imaju 3 i 4 god...I one nesto pricale nas dve se smejemo...Na kraju ova mladja lupi ovoj starijoj zvaku...Nas dve zinule,gledamo sta je ovo...Kad jedna gurne ovu drugu i kaze ''****** (ime) nemoj to da radis! Jer se secas da nam je tata rekao da to ne radimo?!!!!?'' O_o...
Ajde da otkrijemo, sta kazes na to?
z:zz:z:zz:z:zz:
...i trpi radnju.
Faktor koji uporedjuje...
![]()
nikad nije prerano..
Nabacujes mi se, a?!![]()