- Poruka
- 77.765
у како овде има финих људи
моралисти
политичари
"прави хришћани"
прави православци
атеисти
све мој до мојега
a sta si pa ti
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
у како овде има финих људи
моралисти
политичари
"прави хришћани"
прави православци
атеисти
све мој до мојега
Ако се за Њега каже да је Алфа и Омега, онда је рођен, кад и Алфа, а постојаће до Омеге.
pa nije reko "Ne daj Isuse"![]()
vujo sad te ni ja ne razumem.
ako mozes pojasni malo.
Kada je o suštinskom značenju reč, lepo si napisao: sloboda izbora!Ja nisam vernik (ne daj bože), jer "biti vernik" nije daleko od "biti lakoveran".
Isto što i gore, i još gore: "ali ja sam moć!" Ti si sveta knjiga, i ti si svesveti i svesveto...Za mene ne postoji nijedna sveta knjiga ili bilo kakvo Sveto pismo, niti išta sveto.
Tvoje pitanje mi zvuči kao da neko nije čovek ako nije hrišćanin i kao da svako mora da bude hrišćanin. Civilizuj se.
Luciferijanac, član jednog iluminatskog Reda.
Da li primećuješ kakve i kolike gluposti izvaljuješ, čak i kao "Luciferijanac, član jednog iluminatskog Reda"?O ukusima ne vredi raspravljati.
E, odgovor na ovo pitanje ne znam, a ne znaš ni ti, niti bilo ko ma u šta i u koga verovao, ili uopšte ne verovao – nećeš da doživiš.Kada je rođen Isus Hrist?
Небих рекао наравно не него да. Погледај на линк, ако можеш
пстави и молитве јер ја не могу.
http://img2.imagetitan.com/pic.php?image=14_molitve579.jpg
Небих рекао наравно не него да. Погледај на линк, ако можеш
пстави и молитве јер ја не могу.
http://img2.imagetitan.com/pic.php?image=14_molitve579.jpg

Hvala ti na uvažavanju mojih godina i životnog iskustva, ako si to hteo da kažeš prvom rečenicom.Svaka čast ćale. Nemam ništa lično protiv tebe, ali ne mogu da pristanem na to da se izjašnjavaš u moje ime, odnosno da veliš da sam satanista, kad ja znam da nisam niti ću biti. A nikada neću biti ni ćale ni deda. Život je surov, zar ne?
kao kod mene, mada su kod mene uzroci egzaktne prirode – biološki su...
I na kraju imaš zaključak, u koji, uz paganstvo imputiraš luciferijanstvo...Nije mi jasno odakle podatak hrišćanskim crkvama da se Isus rodio u noći 25. decembra između 751. i 753. godine od osnivanja Rima (2. god. p.n.e i 1. god. n.e.)?
Prema tome, kako drugačije da protumačim tvoje namere... Da su arhijereji bili neupućeni, da su naivno i iz neznanja uzeli 25. decembar za praznovanje Božića.Iz svega ovoga dakle sledi da se Isus Hrist sigurno nije rodio na najveći paganski (luciferski) praznik Sunca, takozvane Saturnalije, 25. decembra 751. godine od osnivanja Rima.
Ko to brani Iluminatima?Zašto ne bi i iluminati mogli da izmisle taj datum, pa da kažu da se rodio na Valpurgijsku noć, na prelazu između 30. aprila i 1. maja? Šta je najkonkretniji dokaz.
Nemoguće da nisi ukapirao poentu. Konkretno utvrđivanje datuma. Mada ima 90 % šanse da se dokaže da Isus nikada nije ni postojao. A te krstaške pričice o uskrsenju i ostale nebuloze nisu za istoriju no za mitologiju. Baš mi je drago što su ukinuli pdf Religija i to što više ne možete da maltretirate ljude nebulozama koje su oborene u XVI veku.
Naravno da ne pominju najveci paganski praznik, kad se Bozic u pocetku nije ni slavio. Kada je vec poceo da se slavi slavio se 6. januara i to u secanje na Hristovo rodjenje kao i na jos neke dogadjaje iz njegovog zivota. .Rimske Saturnalije, skandinavski praznik Jul (Yule) i rimski praznik Natalis Solis Invicti su se odrzavali 25. decembra. Isti slucaj kao sa nasim svecima, tj. starim slovenskim bogovima. Potpuno isti princip.
Sto se tice godina slazem se sa vujadinom, ali ono sto jeste nepoznanica to je datum, a ne godina. I nemato nikakve veze sa iluminatima.
Isus ili Isa(pravilno) je bio sin Aleksandra Velikog koga je dobio sa sestrom Kleopatrom.
Ali jevreji ne bi bili jevreji kada sve ne bi okrenuli u svoju korist.
Meni je interesantnije pitanje zasto Isusa svuda prikazuju kao belca kad on nikako nije mogao biti belac?
Biblija, za razliku od indijske Bhagavad-gite, uopšte i ne govori o svemiru, jer njeni pisci (zatucani ljudi onoga doba koji su je pisali za zatucane ljude onoga doba) nisu ništa ni znali o svemiru. Tvrdnja s početka Biblije da u "početku bog stvori nebo i Zemlju", a zatim opisi kako posle toga "stvara" zvezde je danas smešna i to je upravo ono što si i ti rekao.