- Poruka
- 13.414
U svim zemljama je tako, nije Srbija ostrvo van sveta da bude besprekorna i najbolja.Zato i ne funkcionišu stvari.
Vodja sektora mora da bude stručna osoba.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U svim zemljama je tako, nije Srbija ostrvo van sveta da bude besprekorna i najbolja.Zato i ne funkcionišu stvari.
Vodja sektora mora da bude stručna osoba.
U svim zemljama je tako, nije Srbija ostrvo van sveta da bude besprekorna i najbolja.
Upravljamo se prema EU.Ko bi se normalan upravljao prema najgorima?
U ustanovi je.koliko je trajao proces a znao se ko je počinioc istog momenta
jal sad razumeš?
i na kraju šta ja bilo sa malim, nisam pratio
Upravljamo se prema EU.
Deo EU su i Švedska i Bugarska, opet je velika razlika.
a koliko je trajao procesU ustanovi je.
Ok ali nakon te izgubljene gube indekse i postaju samo "deca" a ne neki studenti. Jedino ako ce da obnove i opet blokiraju uz placanje skolarine, valjda nisu toliko blesavi. Titula nije neka.Nece prestati,jer su deca odlucila da izgube godinu.Ne interesuje ih to,vec pravda.
Ne gube indekse.To niko ne moze da im oduzme.I na fakultetima postoji mogucnost obnavljanja godine,cak sta,prenose polozene ispite,jer te ocene vec imaju u indexu.E sad sto se tice stipendije i domova,tu ce bit verovatno problema,a mozda cak i nece.Ok ali nakon te izgubljene gube indekse i postaju samo deca a ne neki studenti.
Ne znam tacan broj dana.a koliko je trajao proces
samo jedan deo njih... ima i svakakvih drugacijih (pritom ne mislim na caciland)Nece prestati,jer su deca odlucila da izgube godinu.Ne interesuje ih to,vec pravda.
Nece prestati,jer su deca odlucila da izgube godinu.Ne interesuje ih to,vec pravda.
Po ovome sto se vidi.Ipak su jedinsveni.I broj im se uvecava,kako mladi vide sve vecu nepravdu i za profesore i za same sebe.samo jedan deo njih... ima i svakakvih drugacijih (pritom ne mislim na caciland)
sigurno više od godinu dana a imao si jasan slučajNe znam tacan broj dana.
Alo to poredjenje lazovi i mafijasi nece proci!
Gde je Vesic? Gde je Mona?
Vlada Gajić kaže da će sudjenje za nadstrešnicu trajati pet godina.
Izgubice i sa ispitnim rokom, otupavili su i nisu vise za ucenje. Profesore zabole - obarace ih redom kao sto su uvek radili.Ne, takva odluka još uvek nije doneta.
Jeste,na Slaviji je jedna devojcica izjavila na mikrofon i ozvucenje,da nece prestati dok se ne ispune 4 tacke njihovog zahteva.Ne, takva odluka još uvek nije doneta.
Koje 4 tacke?Jeste,na Slaviji je jedna devojcica izjavila na mikrofon i ozvucenje,da nece prestati dok se ne ispune 4 tacke njihovog zahteva.
U zavisnosti koliko ce trajati.Rektor je se dogovorio sa Dekanima da ce produziti ispitnu godinu.I da ce raditi i preko leta ako se uslovi ispune.Izgubice i sa ispitnim rokom, otupavili su i nisu vise za ucenje. Profesore zabole - obarace ih redom kao sto su uvek radili.
Koje 4 tacke?
Proguglaj, pa nadji.Koje 4 tacke?