Kada će Vučić sići sa vlasti?

Kada bude bio neki normalan predsednik,a ne ovaj sef mafije,onda moze da se trazi i da institucije rade.

Ja ne znam jesu li ljudi rodjeni naglavacke ili sta se to desava kad svi imaju neke izvrnute poglede,nije mi jasno.Strasno...

Mozes ti da trazis sta god hoces,mozes i da lupas parole zelimo mir u svetu,sta god,ali prvo se menja Vucic pa onda uredjujes drzavu.
u kom svemiru u kome ti zivis to nije nuzno sastavni deo promena sistema ?
ili mora da se nacrta ?
ok

Sastavni deo promene sistema je odlazak vucica.

pokleknuce samo cu to reci...vec mu kolena klecaju videlo se u briselu...klicaju i zrikavom iz srpske kad nudi amerima celu srpsku na izvolte samo da mu spasu glavu :lol:

nikada nisam upoznao nekog dobrog kockara a da je bosanskog porekla...svi su ordinarni paceri cije blefove provaljuje i najmanje dete.

1000001001.jpg

ako si ti promasio poentu svega
ne znaci da treba po svaku cenu objavljujes to

budi uveren da ljude to stvarno ne interesuje

У праву си, ја пишем мало нејасно.
Сад ћу да ти објасним, па ћеш се сложити са мном.

Ја сам успео у животу,
мене никакве промене не интересују !
Ова садашња дешавања изазива нека нова фукара
која би да заменимо места - мени се то не свиђа..

Јел сад јасно ?

У праву си, ја пишем мало нејасно.
Сад ћу да ти објасним, па ћеш се сложити са мном.

Ја сам успео у животу,
мене никакве промене не интересују !
Ова садашња дешавања изазива нека нова фукара
која би да заменимо места - мени се то не свиђа..

Јел сад јасно ?
jedino sto je jasno je da je to tvoje misljenje
i dalje nije bitno nikome, ni za sta nigde i nikad

btw ti da si uspeo ista igde ne bi trazio validaciju na nacin da sam moras da kazes sebi da si uspeo :D
znaci bezi od mene, vidim ljudima kroz glavu i demontiram ih !

shitz !

U objavi kojoj si ti lupio lajk nije "tvrđeno da je pisano", već da sam ja pisao.

Zamisli da neko napiše Neno je pozvao na kolektivno istrebljenje svih Jevreja i sad ja lupim lajk na tu objavu, a objašnjenje bude "pa, pisano je".
Ok, može se i tako protumačiti. Ja neznam da li si ti to pisao ili ne, niti me to iniciralo da lajkujem nego nešto sasvim drugo, ali svakako da nije problem da ne vjerujem da ako to tvrdiš da nije istina. Izvinjavam se još jednom.

Nadamo se nikad.
Onda kada izgubi podršku Zapada odnosno pre svega EU.
Zapad slabi iz godine u godinu, ne uticu vise ni na sta i nisu smenili nijednu vlast odavno. Glavni problem im je da odrze svoje rezime.
Ne može da se kandiduje za treći mandat i nije realno očekivati ustavne promene koje bi mu tako nešto omogućile. Biće mu sve teže da održi parlament i formira koaliciju koja bi izabrala njega za premijera, da ne kažem možda i potpuno nemoguće.
I bolje da bude premijer, predsednicka pozicija ce tada postati protokolarna sto i jeste po definiciji.

Ok, može se i tako protumačiti. Ja neznam da li si ti to pisao ili ne, niti me to iniciralo da lajkujem nego nešto sasvim drugo, ali svakako da nije problem da ne vjerujem da ako to tvrdiš da nije istina. Izvinjavam se još jednom.

U principu, gluposti o tome da će 'pasti Vučić 22. decembra' pre svega dolazile su iz smera vlasti, a ne opozicije. Vlast je ta koja bukvalno izmišlja nekakvu obojenu revoluciju koju bi prodala naivnim građanima i kojima kontinuirano ispira mozgove ljudima preko režimskih medija i konstantno pokušava da mirne studentsko-narodne proteste prikaže na takav način. Vlast i apologete naprednjaka su stalno pričale te gluposti o besmislenim državnim udarima i u decembru i u januaru...i dave nas već mesecima.

Onda ispada da gluposti koje su izmišljali sami ti ljudi, sada kada se ispostavilo da su, naravno, sve listom gluposti koje su sami oni izmislili, dodatno se pokušava prebaciti sa sam čak ja (koji sam ismevao sve te priče) tako nešto pisao ili tako nešto.

Bezobrazluk tako nečeg je stvarno neverovatan. Prvo se laže, a onda nakon što se laž raskrinka, ide nadogradnja laži kojom se pređašnje raskrinkavanje u celosti ignoriše. Pređašnje izrečena laž se sada prebacuje nekom drugome i stvara potpuna iluzija promene stava. To je, jednostavno rečeno, propaganda. I sve sam ovo ja i predvideo; tačno sam znao da će fantasti tzv. obojenih revolucija posle pričati ovakve gluposti.

Zato sam ovako reagovao,jer ovo je stvarno strašno bezobrazno. Moramo se vratiti suštinski konceptu istine, za koju kao da neke sve više i više briga.

Pre svega upereno forumašu @Lux Operone, koji je izbegao išta razjasni.

Kada će Vučić sići sa vlasti? Onda kada izgubi podršku Zapada odnosno pre svega EU. Za sada on tu podršku ima iz dva razloga: prvi je garant je mira i stabilnosti odnosno nije oran da preduzima ishitrene vojne poduhvate a drugi je taj što u opoziciji još uvek nema nekog ko može da mu stane na crtu. Čim se ta osoba pojavi Zapad će mu uskratiti podršku.

Dakle sve dok srpski nacionalisti su mu alternativa, bice Vucica. Super

Kada će Vučić sići sa vlasti? Onda kada izgubi podršku Zapada odnosno pre svega EU. Za sada on tu podršku ima iz dva razloga: prvi je garant je mira i stabilnosti odnosno nije oran da preduzima ishitrene vojne poduhvate a drugi je taj što u opoziciji još uvek nema nekog ko može da mu stane na crtu. Čim se ta osoba pojavi Zapad će mu uskratiti podršku.
Ајде! А тај Запад као није познат по томе што прави алтернативе својим људима?

ti stvarno imas pamcenje kao zlatna ribica.
prvo me citiras a onda se ljutis kad osvetlim tvoje zablude :D

Coravi pa nisi nista odgovorio na moje citirano.
Ugasio si se sam i otisao na svoj retardirani nivo.
Tu ti je mesto i ne bih te vise zadrzavao.

A za halucinacije se obrati nadleznim ustanovama,jeste Vucic sve uzurpirao,ali te sto tebi trebaju mislim da jos uvek rade.

Aterira AV. Polako ali aterira. Malo duze traje jer je mnogo visoko leteo.

Iskreno, mislio sam da ce brzo doci do prevrata, ali studenti vode sve a oni nisu za nasilje i mnooogo rastezu. Bas mnogo.

Sad sam malo pomerio rok, ali mislim da cemo ga se resiti ove godine.

Back