Kada će Vučić sići sa vlasti?

Kada će Vučić sići sa vlasti? Onda kada izgubi podršku Zapada odnosno pre svega EU. Za sada on tu podršku ima iz dva razloga: prvi je garant je mira i stabilnosti odnosno nije oran da preduzima ishitrene vojne poduhvate a drugi je taj što u opoziciji još uvek nema nekog ko može da mu stane na crtu. Čim se ta osoba pojavi Zapad će mu uskratiti podršku.
Nije poenta protesta beskonacno smenjivanje stranaka na vlasti vec promena sistema iz korena. Mnogi ne mogu da dobace toliko daleko sa svojim uvidima.

Kada će Vučić sići sa vlasti? Onda kada izgubi podršku Zapada odnosno pre svega EU. Za sada on tu podršku ima iz dva razloga: prvi je garant je mira i stabilnosti odnosno nije oran da preduzima ishitrene vojne poduhvate a drugi je taj što u opoziciji još uvek nema nekog ko može da mu stane na crtu. Čim se ta osoba pojavi Zapad će mu uskratiti podršku.

Ми смо на истоку а *ебе нам се за Путина и Сија. :hvala:

Sici ce sa vlasti kada izgubi izbore.
Nece hteli ni tada,ali bice prisiljen na ovaj ili onaj nacin.
Dakle odlucivace se na izborima pre ili kasnije.

Pitanje je zasto kasnije,ako moze odmah?

Preovladao je stav da ono sto se moze danas....treba ostaviti za dve godine?
To je nova deviza ovih sto se bore protiv Vucica.

Opozicija nema moc sama da rusi SNS jedino uz studenate,ali oni to ne zele.Sve vreme se ogradjuju od politicara tako da stanje u drustvu cine gorim,a ogradjuju se i od nestranackih licnosti.
Iako je narod u ogromnom broju stao uz studente oni su narodu umesto sebe...ponudili nekakve zborove.

I sad tapkamo u mestu.

Vucic i dalje vlada i nema nameru da sjase.
Izgleda da nece raspisati izbore...,a nije ni blesav kada po svojoj prilici preti da osine na istima.
Trinaest godina vlada i jos ce toliko.

Eto kakav smo narod.

Studenti ne zele izbore.
Studenti ne zele da ruse Vucica,umesto toga ljubomorno cuvaju proteste za sebe i svoje uspomene.

Omražen kod kod jednog dela stanovništva, trenutno manjinskog, kasnije videćemo.

Ne bih rekao. Pa ja znam celu hrpu naprednjaka. Nimalo lepe reči nemaju za njega i slaviće njegov pad.

To što su izborni rezultati takvi nije svedok njegove autentične popularnosti. Ni izbliza, naravno, bez obzira na to da li se zaustavimo na kupljenim glasovima ili ne.

Nije poenta protesta beskonacno smenjivanje stranaka na vlasti vec promena sistema iz korena. Mnogi ne mogu da dobace toliko daleko sa svojim uvidima.
Kada bude bio neki normalan predsednik,a ne ovaj sef mafije,onda moze da se trazi i da institucije rade.

Ja ne znam jesu li ljudi rodjeni naglavacke ili sta se to desava kad svi imaju neke izvrnute poglede,nije mi jasno.Strasno...

Mozes ti da trazis sta god hoces,mozes i da lupas parole zelimo mir u svetu,sta god,ali prvo se menja Vucic pa onda uredjujes drzavu.

Kada bude bio neki normalan predsednik,a ne ovaj sef mafije,onda moze da se trazi i da institucije rade.

Ja ne znam jesu li ljudi rodjeni naglavacke ili sta se to desava kad svi imaju neke izvrnute poglede,nije mi jasno.Strasno...

Mozes ti da trazis sta god hoces,mozes i da lupas parole zelimo mir u svetu,sta god,ali prvo se menja Vucic pa onda uredjujes drzavu.
Ja sam naglavačke.

Više je ljudi na demonstracijama nego što klan ima ucenjenih kapilarnih glasova .

To je doprlo i do tupljih pristalica i podanika

To što vi tripujete da je 15 marta bilo milion ili što Lagerta reče milion ipo ljudi je strašno zabavno, odrasli ljudi a fantaziraju, da ne kažem onu drugu reč.
N1 koji nije poznat po tome da smanjuje broj opozicionara na protestima već da ih uvećava je rekao 300-400 hiljada. Lično gledao kad su rekli.
Ali dobro, nekad je lepše živeti u fantazijama nego u realnosti, to mogu da razumem.😉

To što vi tripujete da je 15 marta bilo milion ili što Lagerta reče milion ipo ljudi je strašno zabavno, odrasli ljudi a fantaziraju, da ne kažem onu drugu reč.
N1 koji nije poznat po tome da smanjuje broj opozicionara na protestima već da ih uvećava je rekao 300-400 hiljada. Lično gledao kad su rekli.
Ali dobro, nekad je lepše živeti u fantazijama nego u realnosti, to mogu da razumem.😉
Nema veze koliko je ljudi bilo na ulicama.
Prekardašilo je i onima što su kod kuće gledali prenos

Back