Kada će fakulteti prestati sa blokadom? Koji još zahtevi treba da se ispune pa da fakulteti mogu kreniti sa radom?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koji?Koliko ja znam, nije ispunjen jedan zahtev do sada jer nije u interesu SNS.
Pa dosta je 3/4. Nema u zivotu nista idealno.Koliko ja znam, nije ispunjen jedan zahtev do sada jer nije u interesu SNS.
kako fakultet samoinicijativno moze da pocne i prestane sa blokadom? Pretpostavljam da se pitanje odnosi na studente koji blokiraju svoje fakultete. Hocu da kazem da konstrukcija recenice nije bas najsrecnija. Znaci fakulteti su blokirani od strane studenata u blokadi.Kada će fakulteti prestati sa blokadom? Koji još zahtevi treba da se ispune pa da fakulteti mogu kreniti sa radom?
Rejting rezima su dodatno podigli i skroz patosirali opoziciju. Sad bi i oni koji nikad nisu izlazili na izbore izasli da daju glas SNS-u. Sta su postigli po pitanju funkcionisanja institucija kazi ti nama? Jesu ih unapredili ili unazadili....a realno postigli su dosta...okrunili su rejting režima dovoljno da on padne na sledećim izborima...
Pa dosta je 3/4. Nema u zivotu nista idealno.
Meni je, bas obrnuto, krivo sto su ispunjeni i sve bih ponistio.
Kada Srbija prestane da bude diktatura, gde ne postoje demokratske institucije drzave i drustva.Kada će fakulteti prestati sa blokadom? Koji još zahtevi treba da se ispune pa da fakulteti mogu kreniti sa radom?
Izgleda Medicinski će biti prvi. Raste Milošev uticaj.![]()
Skole su ti vec kapitulirale.Kada Srbija prestane da bude diktatura, gde ne postoje demokratske institucije drzave i drustva.
Kako mogu podanici u diktaturi da podignu funkcionisanje institucija, dok jos traje diktatura, ne razumem?Rejting rezima su dodatno podigli i skroz patosirali opoziciju. Sad bi i oni koji nikad nisu izlazili na izbore izasli da daju glas SNS-u. Sta su postigli po pitanju funkcionisanja institucija kazi ti nama? Jesu ih unapredili ili unazadili...
Najbolje bi bilo da krenu tehnicki oni su bitni, drustvene mogu komotno da zatvore. Novinari, prevodioci, pravnici, sve to odlazi u istoriju.Ma kakvi
Ma kakvi
Kada će fakulteti prestati sa blokadom? Koji još zahtevi treba da se ispune pa da fakulteti mogu kreniti sa radom?
Oho... pa kineski kao glavni nece nikad naravno. To se znalo od pocetka da su oni krivci.Nije ispunjen prvi zahtev vezan za nastrešnicu. Ne znam da li je završena istraga i da li se pripremaju za početak suđenja.
U sklopu istrage nisu ispitani kineski i francuski investitori, ni svi naši podizvođači radova.
Taj zahtev je najvažniji.
Oni, ETF i Masinski i dosta, ostali snobovi nam ne trebajuDanas saznaje: Medicinski fakultet u Beogradu preko Zoom-a preispituje odluku o štrajku
https://www.danas.rs/vesti/drustvo/medicinski-fakultet-strajk-zoom/
postigli su da Vučić demonstrira da je diktator koji direktno upravlja svim institucijama...uključio je na dugme borbu protiv korupcije da proba da omekša studente a kad je video da nema reakcije isključio je na dugme tužilaštvo...za ovih 13 godina je podsticao korupciju a sad se kao borio protiv nje čitavih nedelju dana...time je i disciplinovao svoje jer za svakog ima u fioci kad je i koliko ukrao van onog što mu je stranka naredila da krade...on je šef mafije...a ono što je sad najvažnije je da nam ne nametnu nekog još goreg Murtu posle Kurte (Kurt na turskom znači Vuk)..to bi izbegli studentskom strankom ali sistem duboke države to neće dozvolitiRejting rezima su dodatno podigli i skroz patosirali opoziciju. Sad bi i oni koji nikad nisu izlazili na izbore izasli da daju glas SNS-u. Sta su postigli po pitanju funkcionisanja institucija kazi ti nama? Jesu ih unapredili ili unazadili...
Bas obrnuto, pokazao je da je mekusac kakvog nema... na svoju sramotu... nije se dzabe druzio sa Sorosem juniorom.postigli su da Vučić demonstrira da je diktator koji direktno upravlja svim institucijama...
ala im zahtev, pa 99% ljudi to želiDa drzavne institucije rade svoj posao, za pocetak.
Ne moze, ti su glavni saradnici Sluzbe.Najbolje bi bilo da krenu tehnicki oni su bitni, drustvene mogu komotno da zatvore. Novinari, prevodioci, pravnici, sve to odlazi u istoriju.