S1MCRO
Elita
- Poruka
- 23.588
Rezultati taktike ''Jutrić, kafica, cigarica, blokadica''.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zasto je problem kisa?Septembar i oktobar otpadaju. Znači novembar/decembar ako budu na jesen. Kišovito i hladno za protest.
Na osnovu cega zakljucujes ovo?Ne verujem da će imati 2/3 za promenu ustava. To je mogao samo nakon sveopšteg bojkota izbora 2020.
Takozvana dijaspora je na spisku iako od njih izadje cirka 30.000 ljudi.
Zasto je “takozvana”?Takozvana dijaspora je na spisku iako od njih izadje cirka 30.000 ljudi.
Malo vise od 40 000 ...a znas koliko ih zivi u inostranstvu, nekoliko miliona ....Takozvana dijaspora je na spisku iako od njih izadje cirka 30.000 ljudi.
Pa ustav je promenjen kad opozicije nije ni bilo u skupštini kratko 2020-2022. Kad god je opozicija učestvovala na izborima Vučić nije imao 2/3 u skupštini. Sad će na izborima učestvovati studenti plus opozicija. Tek sad neće imati. On ako ostane na vlasti može biti samo premijer 2027.Na osnovu cega zakljucujes ovo?
Licno misljenje?
On moze samo da zaglavi dozivotnu robiju ili eventualno da pokusa da pobegne, ko zna koliko para je prebaceno na racune za svo ovo vreme, decu je sklonio u inostranstvo.Pa ustav je promenjen kad opozicije nije ni bilo u skupštini kratko 2020-2022. Kad god je opozicija učestvovala na izborima Vučić nije imao 2/3 u skupštini. Sad će na izborima učestvovati studenti plus opozicija. Tek sad neće imati. On ako ostane na vlasti može biti samo premijer 2027.
Sto znaci da takvi izbori nisu regularni i ispravni.Pa ustav je promenjen kad opozicije nije ni bilo u skupštini kratko 2020-2022. Kad god je opozicija učestvovala na izborima Vučić nije imao 2/3 u skupštini. Sad će na izborima učestvovati studenti plus opozicija. Tek sad neće imati. On ako ostane na vlasti može biti samo premijer 2027.
Ne zna ocigledno.Malo vise od 40 000 ...a znas koliko ih zivi u inostranstvu, nekoliko miliona ....
Kradu izbore pa rasturaju meni su vec 2-3 puta dolazili listici sa tudjim imenima na mojoj adresi a znam ko je prijavljen i koliko clanova ima, ovo su neki nepoznati.Ne zna ocigledno.
Meni je “dopisan” clan koji zivi navodno na mojoj adresi. Isla u policiju, kazu da to nije tacno. Pokazem im poziv za glasanje za to izmisljeno lice kazu ne vodi se na Vasoj adresi… a za dva preminula clana redovno dolaze pozivi.. i svi se prave ludi.Kradu izbore pa rasturaju meni su vec 2-3 puta dolazili listici sa tudjim imenima na mojoj adresi a znam ko je prijavljen i koliko clanova ima, ovo su neki nepoznati.