dejannn
Iskusan
- Poruka
- 5.717
Sta ti mislis ko je Cak Noris?!
Sta ti mislis naivko
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta ti mislis ko je Cak Noris?!
Sta ti mislis naivko
Nisi mi rekla koja je svrha zivota. Niti ako je pogresno da je vecnost svrha ,zasto.
Ostatak mi izgleda kontradiktivno,jer ti zelis neki dozivljaj,nesto sto ce da te menja,dok recimo jel si za da ti dete bude kidnapovano? Da budes silovana? Ostanes paralisana? Bez ruke? Oka? Govora,mirisa,dodira,njuha ili sluha? Siromastvo? Da ti neko bliski pogine? I ako dalje,ukrtako ringlispil.
Prvo pravilo o Caku Norisu je da ne pricas o Cak Norisu...
Eto Odgovora pametnog i veoma poucnog
sta ti mislis onda ko je Cak Noris?!
i poturati mi da sam rekla nešto što nisam
ako ne znaš koja ti je svrha života, ne očekuješ valjda da ti ja to kažem?
nije kontradiktorno, a tebi što tako izgleda, nije moj problem. takođe obrati pažnju na način na koji me interpretiraš i preuveličavaš do te mere da je ovo što pišeš očajan pokušaj da dođeš do nekog cilja... a sve nešto izokola. ili da potvrdiš neku svoju teoriju, ne razmatrajući uopšte moje odgovore, već me tumačeći onako kako to tebi odgovara. zašto me onda uopšte pitaš, kada ćeš nastaviti po svom, poturati mi ono što nisam ni pomislila, kamoli rekla i banalizovati sve izrečeno?
na osnovu tvog tumačenja mog viđenja raja ja sam sigurna da bi tebi bilo ok i bio bi prezadovoljan da si ceo život u komi, a kada dođe vreme za večnost da samo sklizneš iz jedne dimenzije u drugu.
nemoj više ništa da me pitaš ako nisi spreman da usvojiš bar delić odgovora. neću ti više odgovarati na islednička pitanja, evo kažem ti unapred, da ne bi opet bilo kako sam pobegla.
suština cele priče je da taj večni život nema svrhu, to nije život, to je hibernacija. a život, kakav god da ti je uvek će imati neku svrhu vrednu življenja.
ako misliš da nije tako, zapitaj se zašto si toliko ogorčen na život, a imaš pretpostavljam sve extremitete... nadalje možeš i sam da dodaš po volji, dovoljno si 'kreativan'.
život nije ravna linija. a večnost je nešto o čemu možeš samo da maštaš... samo vodi računa da ti život ne promakne u pripremi za večnost.
Ja te pitam da razjasnis kada si rekla "zato što život ima svrhu"
To nije odgovor na moja pitanja. Pitam te da bi laske dosli do resenja.
Ukrtako,ako je odgovor na moja pitanje ne,onda je itekako kontradiktivno jer ocigledno ne zelis stres,fizicke i psihicke bolove nego zelis mir i srecu....ali ne zelis mir i srecu u vecnom zivotu? To nema smisla.
Po cemu taj vecni zivot nema svrhu? Na kakve ekstremitete mislis da ja imam? Na cemu baziras to?
nije normalno žiteti nešto što nema svrhu, zar ne?
kakvog rešenja? meni ne treba rešenje.
odgovori sam na svoje pitanje, da li želiš sve ono što si men epitao, pa ćeš znati koji bi moj odgovor bio. za mir i blagostanje sam ti rekla u kom kontextu ne želim. da čitavu večnost mirišem cveće na livadi?
jao bože...![]()
I dalje nisam dobio odgovor sta je svrha zivota,oces li mi odgovoriti?
Ne zelis u jednom,ali zelis u drugom....zasto je taj drugi,to jeste ovaj trenutni zivot vazniji?
I nesreca fizicka i psihicka je deo voznje ringispila,ako oces ringispil,nerealno je da nces nikakvu nesrecu.
neću. smaraj nekog drugog.
da je ovo pitanje postavljeno sinoć na rege stejdžu, sigurna sam da bi dobio odgovor koji očekuješ![]()
- - - - - - - - - -
ajoj, promenila si nik
zašto![]()
. za mir i blagostanje sam ti rekla u kom kontextu ne želim. da čitavu večnost mirišem cveće na livadi?
smorila bi se ko ciganski sapun......
![]()
o nevenkice znaci bila si na skupu udruzenja amaterskih varioca.....![]()
nisam, koristim klona dok ban ne istekne, trebalo bi večeras...![]()
nisu to amateri
bila sam sa starijim likovima![]()
pa kaže čovek ili to ili da mi odseku ruke i noge... dođe mu na isto.![]()
a ti stariji su te verovatno naucili kako se pusi na profesionalan nacin.....po receptu bob marlija....
![]()