Kada biste mogli da predstavite boga, kakvog biste ga vi predstavili?!

prirodan tok stvari su početak i kraj... iza reči 'kraj' nema anexa.
pomiri se sa tom činjenicom i živi život onako kako želiš, bez griže savesti. slobodno... :lol:
kakaćeš se kako god, postojalo nešto ili ne... bar neću žaliti za nečim što sam htela, a nisam uradila.

значи еволуција је исто лаж
добро да чујем онда твоју теорију:D

па неће бит да је тако
опет необавештено коментаришеш:D

имаш ли неку теорију или си само кивна на вренике:D

šta nije tako? :lol:

nemam teoriju, niti sam kivna, pričamo na temu... izgleda da se sa klonom resetujem tako da ne spamujem. a i zvučim pametnije, jel da? :lol:
malo me nervira izvlačenje pogrešnih zaključaka, nemoj to da mi radiš. bolje pitaj, ako mogu odgovoriću, ako ne, ništa...

šta nije tako? :lol:

nemam teoriju, niti sam kivna, pričamo na temu... izgleda da se sa klonom resetujem tako da ne spamujem. a i zvučim pametnije, jel da? :lol:
malo me nervira izvlačenje pogrešnih zaključaka, nemoj to da mi radiš. bolje pitaj, ako mogu odgovoriću, ako ne, ništa...

није произвољна дефиниција
еволуција је константан процес, вечан, човек ограничен само поставља почетну тачку велики прасак а крај не може јер не може још да га замисли.
баш као математика почнеш један, два три.... мада има 0, па -1,-2,-3.... и тако у бескрај, вечно, па ако си чула за паскалов троугао...и још много тога где математика доказује да је све вечно бескрајно, а има тога још око линија:D
немаш представу како би бог изгледао а кажеш држиш се теме

није произвољна дефиниција
еволуција је константан процес, вечан, човек ограничен само поставља почетну тачку велики прасак а крај не може јер не може још да га замисли.
баш као математика почнеш један, два три.... мада има 0, па -1,-2,-3.... и тако у бескрај, вечно, па ако си чула за паскалов троугао...и још много тога где математика доказује да је све вечно бескрајно, а има тога још око линија:D
немаш представу како би бог изгледао а кажеш држиш се теме

odkada ti veruješ u teoriju evolucije? :lol:
ili veruješ samo onda kada hoćeš da me uvrediš i kažeš da sam ?postala od majmuna'?

dala sam svoju 'viziju' na prethodnoj strani. :zaljubljena:

odkada ti veruješ u teoriju evolucije? :lol:
ili veruješ samo onda kada hoćeš da me uvrediš i kažeš da sam ?postala od majmuna'?

dala sam svoju 'viziju' na prethodnoj strani. :zaljubljena:

не верујем у теорију еволуције, зато што је неубедљива, мада и креационисти и еволуционисти се слажу са бескрајем а кад је нешто бескрајно онда је вечно.
ја верујем да ништа није случајно верујем у судбину, запис, усуд (ал ти то већ знаш)

е драго ми је што с заљубљена

а сада одо
бај:manikir:

Vidim kontradickiju,ako vecni zivot nije vazan,sta onda ovaj zivot cini vazan? Sta vise,vazniji (po tome sto si rekla)?

večnost je neprirodna, nije stvarna... ovaj život samo imaš. ne vidim gde sam kontradiktorna.
možda je bolje da ti dočaram svoje viđenje večnog života, ti meni svoje, pa da uporedimo verzije? kladim se da se neće poklopiti.
to bi za mene bilo gore od smrti, smaranje u večnosti...

večnost je neprirodna, nije stvarna... ovaj život samo imaš. ne vidim gde sam kontradiktorna.
možda je bolje da ti dočaram svoje viđenje večnog života, ti meni svoje, pa da uporedimo verzije? kladim se da se neće poklopiti.
to bi za mene bilo gore od smrti, smaranje u večnosti...

Neprirodna i nestvarna kako? Kontradikcija je u tome,da ako vecni zivot postoji,a tebi ne treba,zasto ti treba zivot uopste. Jel mozes to da mi razjasnis?
Docaraj ako oces.

Neprirodna i nestvarna kako? Kontradikcija je u tome,da ako vecni zivot postoji,a tebi ne treba,zasto ti treba zivot uopste. Jel mozes to da mi razjasnis?
Docaraj ako oces.

zato što život ima svrhu, večnost ne.
smaranje unedogled, nešto slično raju u najboljem slučaju... raspadaš se i ne možeš da umreš, u najgorem slučaju.

zato što život ima svrhu, večnost ne.
smaranje unedogled, nešto slično raju u najboljem slučaju... raspadaš se i ne možeš da umreš, u najgorem slučaju.

A koja je svrha zivota? Sta ako je vecnost svrha?
Ako uzmemo raj na primer,na to se gleda kao nesto dobro,nesto gde ce mo biti u miru i blagostanju,nesto sto se ne moze meriti sa ovim zivotom.
Ali ajde da to premestimo u ovaj zivot. Jel ti zelis za sebe mir i blagostanje? Ako da,zasto je onda tako nesto lose u vecnosti?

A koja je svrha zivota? Sta ako je vecnost svrha?
Ako uzmemo raj na primer,na to se gleda kao nesto dobro,nesto gde ce mo biti u miru i blagostanju,nesto sto se ne moze meriti sa ovim zivotom.
Ali ajde da to premestimo u ovaj zivot. Jel ti zelis za sebe mir i blagostanje? Ako da,zasto je onda tako nesto lose u vecnosti?

u tom slučaju lezi i čekaj da umreš.

ja želim život, ringišpil, da mi ne ide sve uzlaznom putanjom, da za neke stvari moram da se izborim, da se osetim kao živ čovek ne kao biljka.
mir i blagostanje mi mirišu na monotoniju. a to nikako ne želim.

u tom slučaju lezi i čekaj da umreš.

ja želim život, ringišpil, da mi ne ide sve uzlaznom putanjom, da za neke stvari moram da se izborim, da se osetim kao živ čovek ne kao biljka.
mir i blagostanje mi mirišu na monotoniju. a to nikako ne želim.

Nisi mi rekla koja je svrha zivota. Niti ako je pogresno da je vecnost svrha ,zasto.

Ostatak mi izgleda kontradiktivno,jer ti zelis neki dozivljaj,nesto sto ce da te menja,dok recimo jel si za da ti dete bude kidnapovano? Da budes silovana? Ostanes paralisana? Bez ruke? Oka? Govora,mirisa,dodira,njuha ili sluha? Siromastvo? Da ti neko bliski pogine? I ako dalje,ukrtako ringlispil.

Back