- Poruka
- 26.417
Sada su negdje na nebu i sići će opet pred kraj svijeta kako je opisano u Knjizi Otkrivenja.i sad sede u nekom limbu?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sada su negdje na nebu i sići će opet pred kraj svijeta kako je opisano u Knjizi Otkrivenja.i sad sede u nekom limbu?
au jbt al ti odgovar "negde na nebu".Sada su negdje na nebu i sići će opet pred kraj svijeta kako je opisano u Knjizi Otkrivenja.
Pa tako piše u Pismu. Ilija se vaznio ognjenim kolima KAO na nebo.au jbt al ti odgovar "negde na nebu".
ko jw kad kažu Isus je tu negde na nebu
u prevodu pojma nemaš samo ego ti ne dozvoljava da to i kažeš.
jel kontaš ti da u carstvu (raju) ne možeš da budeš od krvi i mesa po pavlu koji je inače konfuzan po pitanju tela.
50. А ово кажем, браћо, да тело (плот, месо) и крв не могу наследити Царства Божијега.
a ti suprotno zagovaraš?
U redu,evo prihvacam tvoju dijagnozu da sam glup,idemo dalje:pa ne menja se ni realnost da si glup.
Hmmm,interesantan metod dijagnosticiranja - ko dakle ne konta tvoj post taj je glup !!!i evo dade mi potvrdu jer nisi kapacitet da razumeš onaj post.
Ne,takvog citata nisam dao...ili sam mozda gluplji nego sto si ti utvrdio pa sam zaboravio svoje citate !??daješ mi vizije proroka koji je video jahvu da vozi neko plovilo da heruvimi imaju četiri lica i kravlja kopita.
Tako je ,Bog nebeski ozivljava mrtvake u relniom,fizickom smislu...da bog duva u kosti i oživljavanje mrtvake.
Na nebu,tamo negde visoko i daleko koliko ljudski mozak jednostavno ne moze dokuciti a gde nebeska bica svuda stignu za delic sekunde...aj sad gde su enoh u ilija?
a jel može ono logikaPa tako piše u Pismu. Ilija se vaznio ognjenim kolima KAO na nebo.
Odlicno,produzi tako !Ne sumnjam u izvještaj iz Sv. Pisma.
Kakvo bre stradanje,sta je tebi,ko te opet slagao ??S tim da bih dodao da će i Enoh i Ilija na kraju vremena, nakon što postradaju i vaskrsnu, dobiti duhovna tijela o kojima piše sv. ap. Pavle. Trenutno ih nemaju budući da još imaju misiju koju moraju odraditi, a koja će završiti njihovom smrću i vaskrsenjem.
Dva svjedoka u Knjizi Otkrivenja.Odlicno,produzi tako !
Kakvo bre stradanje,sta je tebi,ko te opet slagao ??
Enoh i Ilija SU VEC NA NEBU sto ce reci da su im tela vec adekvatno pripremljena za taj ambijenat ,odkud ti ideja da ce se oni vracati na zemlju da stradaju ????????????????? !!!
I kakve to veze ima sa novom modnom linijom Luj Vitona ??????Dva svjedoka u Knjizi Otkrivenja.
Nikakve, ali ima sa Enohom i Ilijom.I kakve to veze ima sa novom modnom linijom Luj Vitona ??????
ne sumnjam da ne sumnjaš al sumnjam da si ti to razumeo jer i pavle baš ne razume. što se tiče Ilije on je već bio u liku jovana krstitelja.Ne sumnjam u izvještaj iz Sv. Pisma. S tim da bih dodao da će i Enoh i Ilija na kraju vremena, nakon što postradaju i vaskrsnu, dobiti duhovna tijela o kojima piše sv. ap. Pavle. Trenutno ih nemaju budući da još imaju misiju koju moraju odraditi, a koja će završiti njihovom smrću i vaskrsenjem.
Molim te objasni uz sve detalje.Nikakve, ali ima sa Enohom i Ilijom.
...al zato imamo tebe koji sve to razume kako treba,zar ne ?ne sumnjam da ne sumnjaš al sumnjam da si ti to razumeo jer i pavle baš ne razume.
opet sa tim tvojim dečijim doskočicama....al zato imamo tebe koji sve to razume kako treba,zar ne ?
...nego,da si probas ti ipak srecu na pdf Umetnost !??
...ili mozda na Politici ?![]()
Enoh i Ilija su ta dva svjedoka.Molim te objasni uz sve detalje.
Tako je. Sv. Jovan Krstitelj je bio u duhu i sili Ilijinoj, ali će i sam Ilija sići da svjedoči Hrista pred kraj svijeta.ne sumnjam da ne sumnjaš al sumnjam da si ti to razumeo jer i pavle baš ne razume. što se tiče Ilije on je već bio u liku jovana krstitelja.
9. И силазећи с горе заповеди им Исус говорећи: Ником не казујте шта сте видели док Син човечији из мртвих не устане.
10. И запиташе Га ученици Његови говорећи: Зашто дакле књижевници кажу да Илија најпре треба да дође?
11. А Исус одговарајући рече им: Илија ће доћи најпре и уредити све.
12. Али вам кажем да је Илија већ дошао, и не познаше га; него учинише с њиме шта хтеше: тако и Син човечији треба да пострада од њих.
13. Тада разумеше ученици да им говори за Јована крститеља
čitaj šta pišeTako je. Sv. Jovan Krstitelj je bio u duhu i sili Ilijinoj, ali će i sam Ilija sići da svjedoči Hrista pred kraj svijeta.
Ko te ovako bezdusno slaga bato...!?opet sa tim tvojim dečijim doskočicama.
kako je mogao da razume kad je Isus samo dvanaestorici rekao tajne carstva?.
Dokaz ????????????????Enoh i Ilija su ta dva svjedoka.
Pa nisu, ali mi hrišćani ga prepoznajemo. Ne misliš valjda da je on bukvalna reinkarnacija Ilije?čitaj šta piše
nisu ga poznali
problem vama dogmatašima je inkarnacija, pa kako god gledate da je izbacite.
opet dečije doskočice, gde je to Isus pavlu pričao o carstvu nebeskom?Ko te ovako bezdusno slaga bato...!?
...zar si zaborvio da je Pavla pozvao direktno sam Isus Hristos ?????
ja ne znam uvek se ogradim ali piše da jestePa nisu, ali mi hrišćani ga prepoznajemo. Ne misliš valjda da je on bukvalna reinkarnacija Ilije?
Sam Jovan Krstitelj kaže da nije bukvalno Ilija kad su ga fariseji to pitali.ja ne znam uvek se ogradim ali piše da jeste
kasnije kada su tumačili onda su izbacili bukvalan opis reinkarnacije i učitali mu kao kao neka ilijina snaga proroštva
kasnije Isus kaže proroci su do jovana (Ilije) jer je još u sz prorečeno da Ilija treba pre da dođe i stavio tačku na proricanje.
pa ko laže onda isus ili jovanSam Jovan Krstitelj kaže da nije bukvalno Ilija kad su ga fariseji to pitali.
Nijedan. Jovan nije bukvalno Ilija već je u duhu i sili Ilijinoj. Ispunjava Ilijinu ulogu.pa ko laže onda isus ili jovan