Wagburgerr
Zainteresovan član
- Poruka
- 154
Fizička bića su stvorila čoveka. Što nije niko vaskrso do sada, šta se čeka? Ajmo vernici da vas čujemo.A sto je po tebi teze - da Neko stvori coveka od praha zemaljskoga ili da ga vaskrsne nakon smrti ???
...ili da idemo sa malo laksim pitanjem - kako vi spiritualno uzdigniti iz 21 veka smatrate da je zivot uopste nastao ?
Život, pretpostavljam da misliš na fizičko telo. Život sam po sebi nema ni početak ni kraj jer vreme ne postoji, bog nije neko čudo na nebu koje sudi i od praha pravi fizičko telo, bog je svest, sve što postoji. Nazivaj bogom naše kreatore kao što su naši preci nazivali bića koja su dolazila sa "neba", tj. oni su bili naši kreatori, kao što smo mi kreatori budućih kiborga sa veštačkom inteligencijom. Zamisli da se desi neka katastrofa i ti kiborgi sutra ne znaju ko su im stvaraoci, i oni će da izmisle nekog boga na nebu kao što smo mi. Zašto bi neko uopšte želeo da bude vasrsnut? Ako verujete već u raj čemu onda vraćanje na zemlju? Ako toliko već verujete u raj zašto ste još uvek ovde u ovoj sodomi i gomori...