- Poruka
- 87.779
Misliš da su svi koji ovde dolaze religiozni, a pogotovo pravoslavci?Иди у партизане, и тамо паранојиши о верској опасности... Биће атео еха, за разлику од овде...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Misliš da su svi koji ovde dolaze religiozni, a pogotovo pravoslavci?Иди у партизане, и тамо паранојиши о верској опасности... Биће атео еха, за разлику од овде...
Što tako ismijavajuć nastup?a ti pročitaj saleta čardačkog
Битно је да сте ви Арелигиозни атеисти - најглупљи овде... Тај део је за тебе битан...Misliš da su svi koji ovde dolaze religiozni, a pogotovo pravoslavci?
bog je duh, boga niko nije video, niti ćeЗато ти треба тело, јер и Бог сада има тело због нас грешника...
Vređaš, a to nije hrišćanski.Битно је да сте ви Арелигиозни атеисти - најглупљи овде... Тај део је за тебе битан...
zato što mi stalno poturaš šta drugi kažuŠto tako ismijavajuć nastup?
Бог Отац је Дух... Неоваплоћенbog je duh, boga niko nije video, niti će
ma kakvi on je nemirnog duha a nada se prebražaju i vaskrsenjuVređaš, a to nije hrišćanski.
Dakle, nisi ti pravi hrišćanin već nečiji bot.
Није то увреда, већ факат да као највећи билмези за веру, просипате највеће глупости на религијиVređaš, a to nije hrišćanski.
Dakle, nisi ti pravi hrišćanin već nečiji bot.
Pa evo ja sam ti objasnio šta propuštaš pa si opet ismijavao.zato što mi stalno poturaš šta drugi kažu
šta me briga na forumu da čitam šta drugi kažu, nisam otvorio temu o njima i za njih nego za nas.
mislim da sam ti jedno desetak puta već rekao o tome i ti opet.
Nisu vaskrsli jer dusha nije besmrtnaoni su vaskrsli jer duša ne umire
mada one svitke što su našli u nag hamadi jev po filipu kaže
Они који говоре да ће прво умрети а потом васкрснути, греше. Јер ако не приме васкрсење за живота, када умру неће примити ништа
Да су ти родитељи на време објаснили да су малоуман за веру, не би те сад ово разобличење вређало, већ би знао своју меру билмезности...ma kakvi on je nemirnog duha a nada se prebražaju i vaskrsenju
opet ti ponavljam, materijalizam, to znači samo da te seli u drugu galaksiju na neku drugu planetuБог Отац је Дух... Неоваплоћен
Бог Син је Дух оваплоћени - Исус Христос је и тело, и њега су видели многи ...
Дакле, ко секташ негираш Бога у телу...
neš ti videti rajaДа су ти родитељи на време објаснили да су малоуман за веру, не би те сад ово разобличење вређало, већ би знао своју меру билмезности...
znam rekao si predsobljePa evo ja sam ti objasnio šta propuštaš pa si opet ismijavao.
Ништа се ти ту не питаш...neš ti videti raja
smirenost i pokajanje je put ka raju po hrišćanstvuНишта се ти ту не питаш...
Шта је за богохулнике заповеђено, мани се сад односа према Хришћанима...smirenost i pokajanje je put ka raju po hrišćanstvu
to u tebe nema
ti si na rečima "ja sam hrišćanin" i ništa višeШта је за богохулнике заповеђено, мани се сад односа према Хришћанима...
?
Шта је заповеђено Хришћанима за богохулнике?...ti si na rečima "ja sam hrišćanin" i ništa više
ne pita se ali te upozorava.. s pravom s obzirom na tvoj način tretiranja sagovornika...Ништа се ти ту не питаш...
ovde su jasno oznacena dva stanovista makijevo i de sistijevo, po pitanju mojsija https://forum.krstarica.com/threads/preobrazenje-gospodnje.1008381/page-4Jako interesantna tema. Pomno ću pratiti šta kažu hrišćani.
pa da je dusa, duh iznad materijePa koji je koncept vaskrsenja, tj. ustajanja mrtvih?
NIšta ja tebe nisam razumeo... duh, duša, a mrtvaci izlaze iz grobova?pa da je dusa, duh iznad materije
odziveli smo ovaj zivot, ali to mora da se dokaze, ako je to pitanje, zasto ustajanje mrtvih
a kada se umire, dokazuje se samo materija da je prolazna, zapravo trulezna, duh se ne dokazuje, kao da ne postoji ni duh ni BoG KOJI JE DUH