Kad će se desiti vaskrsenje?

oni su vaskrsli jer duša ne umire

mada one svitke što su našli u nag hamadi jev po filipu kaže

Они који говоре да ће прво умрети а потом васкрснути, греше. Јер ако не приме васкрсење за живота, када умру неће примити ништа
Nisu vaskrsli jer dusha nije besmrtna
Covek nije besmrtan tako ni dusha jer je covek dusha.

Umrli cekaju vaskrsenje na Zemlji koje ce se desiti za Isusove hiljadugodisnje vladavine nakon Armagedona.

nauci te osnovne stvari iz Biblije

Бог Отац је Дух... Неоваплоћен

Бог Син је Дух оваплоћени - Исус Христос је и тело, и њега су видели многи ...

Дакле, ко секташ негираш Бога у телу...
opet ti ponavljam, materijalizam, to znači samo da te seli u drugu galaksiju na neku drugu planetu
to veze nema sa tim životom u kog veruješ jer je prosto paradoks. šta, živećeš večno u nebeski Jerusalim gde će teći reke od meda i mleka i u sredini drvo života pa kad se ogrebeš uzmeš list napraviš čaj i izlečiš se.a recept ti da sveti Ilija dok konji odmaraju a enoh prolupao jer je već dugo vremena sam bio dok mu Isus nije došao
mani me dečijeg verovanja.

Ништа се ти ту не питаш...
ne pita se ali te upozorava.. s pravom s obzirom na tvoj način tretiranja sagovornika...

ja lično ne verujem u raj i pakao ali kad bi postojali ne bi mogao u raj bez ljubavi za sve druge ljude...a ti ne da nemaš dovoljno ljubavi kao što većina nema nego nemaš ni elementarnog poštovanja za sagovornike....gordost je ta koja te tera da unižavaš sagovornike da bi se ti uzdigao...kad se otreseš gordosti i počneš da živiš ljubav onda možeš da se nadaš raju...a ne da misliš da si kupio raj nekim ritualima i molitvama i pripadnošću "pravoj" frakciji hrišćanstva...raj se zadobija delima ljubavi i nikako drugačije...

Back