dellns
Iskusan
- Poruka
- 5.892
Ma kakvi bre, zaebavaju se ljudi![]()
Aha, to je najnormalnija stvar pozvati broj tajne policije i pričati gluposti, da, da... tešite se.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma kakvi bre, zaebavaju se ljudi![]()
Operaciji Koridor nije Ratko komandovao već 2 ljudine, gen.Momir Talić(vječna mu slava i hvala!) i pukovnik Slavko Lisica.
a taj isti Mladić je sklonio Lisicu,jer se zamjerio ratnim profiterima i htio je da OG Doboj očisti od takvih...
Aha, to je najnormalnija stvar pozvati broj tajne policije i pričati gluposti, da, da... tešite se.![]()

Ko se teši?
Gde su bili svi ti likovi kad je nuđena nagrada od pet miliona dolara...ili čega već....čekali da cena glave skoči?
Ma daj...evo, moj komšija baš liči na Ratka al je Mađar, ebiga
Ali me nervira, odo da ga prijavim![]()

Ovi što misle da su sve to neke telefonske zaebancije...
Ovo oko usijanja je čist marketing, kao da se nešto sprema?
Može on da liči, ali je pitanje hoćeš li ti to prijaviti gde treba ili samo teoretišeš? U tom zecu leži grm.![]()

Ovo mi zvuči kao najrealnije objašnjenje.
Kakvi telefoni, usijanja i sl....Sve je to priprema javnosti na nešto što se već uveliko rešava![]()

Operaciji Koridor nije Ratko komandovao već 2 ljudine, gen.Momir Talić(vječna mu slava i hvala!) i pukovnik Slavko Lisica.
a taj isti Mladić je sklonio Lisicu,jer se zamjerio ratnim profiterima i htio je da OG Doboj očisti od takvih...
Meni je posebno krivo što postoji mnogo ljudi u Srbiji koji nisu ni čuli za njih. Него, мислим се мало ....
А колико скидају кредита ????
Мис'им лепо би било када би објавили колика је цена позива, ово,оно ....
Да то није случајно Дачић решио да отвори наградну игру
не би ли накупио пара
да жандарима купи мало опреме што им поразбијаше они мрски демонстранти ....
![]()
sve je tako lepo rečeno, ko je ovo napisao?![]()
Meni je posebno krivo što postoji mnogo ljudi u Srbiji koji nisu ni čuli za njih.
.
Ja bi ti dao 5 evrica....
Ne mogu da prelazim cenu koja je na ulici....
a ruku na srce i ne vredis vise.....![]()
![]()
![]()

Ma važno da se veliča Arkan i slični pozadinci,koji su jedino znali pljačkati i paliti![]()

Па није то "уцена," човек је оптужен за стрељање ратних заробљеника. Које логике има да особа А мора да се појави на суду због неког саобраћајног прекршаја, а особа Б не мора ни за стрељање ратних заробљеника.шта нам значи једна уцена више - ништа.
Ови који су на уцене пристали мораће и ту жабу да прогутају.
Ih sto se ti ne doselis u Bgd da vidis kako se prave sljive, a kako se prave glupa deca znas koga ces da pitas za to ti ne treba savet.Ih što se ne doseli u Niš, da vidiš kako se prave pare...![]()
Па није то "уцена," човек је оптужен за стрељање ратних заробљеника. Које логике има да особа А мора да се појави на суду због неког саобраћајног прекршаја, а особа Б не мора ни за стрељање ратних заробљеника.
А ако сте већ одлучили да Младић не мора на суд, зашто онда не ослободити те обавезе и неког другог. Можда се неком силоватељу из Ниша исто не иде на суд, зашто онда и њега не рехабилитовати.
А ако вам не ваља тај конкретан трибунал → онда дајте и другима да бирају да ли им се допада суд. На пример ја спалим неком канцеларију, а онда ме ухапсе, а ја кажем: "Не признајем ја тај суд, то је нека инквизиција." И онда као, не морам.

Зар не мислиш да би исто такво питање ТРЕБАЛО ДА ПОСТАВИШ ИНСТИТУЦИЈИ КОЈИ СЕ УПРАВО СПРЕМА ДА ПОЛИЖЕ БУЉУ РАТНОМ ЗЛОЧИНЦУ ХАШИМУ ТАЧИЈУ КОЈИ СЕ НАЛАЗИ НА ЦРВЕНОЈ ПОТЕРНИЦИ СРБИЈЕ... јави ми шта ти је одговорио, баш ме интересује...![]()
Mani te crvene poternice... Pa to je u vreme Slobe štancovano na angro....
Sudili smo mi i Solanu, pa nam je sad on jedina uzdanica za nepriznavanje Kosova....
Politika se menja Mitke... Menja se situacija...
Pa sta se onda qr cis i u svaki post trpas da u svakoj corbi budes mirodjija.Šta znam... Ništa ne znam... A i đe da znam...
Sta se bre cudis, pa i daca je iz tog miljea, on svrsava od srece kad vidi vrlog precednika ili neku od njegovih spodoba na TV.Драго ми је што си ово написао - ЗНАЧИ ПОДИЗАЊЕ ОПТУЖНИЦЕ КОД ЖУТИХ ЈЕ ПИТАЊЕ ПОЛИТИКЕ А НЕ ЗАКОНА И ОСНОВАНЕ СУМЊЕ ДА ЈЕ НЕКО ПОЧИНИО ЗЛОЧИН. Невероватно признање шта ради жута гамад.