ЈОШ ЈЕДНА БРУКА СРБИЈЕ

Mi Srbi smo kao narod propali ! Gotovi smo i nema nam spasa vise. Naser Oric i Haradinaj su na slobodi,a mi jurimo naseg coveka i za to vlada nudi 10 miliona. A koliko ljudi gladuje,zivi u siromastvu.
A jos ima onih ,koji misle da ce im zivot biti mnogo bolji ako uzmu tih 10 miliona,te pare od naroda ! Iskoristice samo 2000 evra za sahranu svoju.

Operaciji Koridor nije Ratko komandovao već 2 ljudine, gen.Momir Talić(vječna mu slava i hvala!) i pukovnik Slavko Lisica.
a taj isti Mladić je sklonio Lisicu,jer se zamjerio ratnim profiterima i htio je da OG Doboj očisti od takvih...

nemam razlog da ti ne verujem

ali mislim da su mi postovi afirmativni za nasu stvar, generalno. treba podsetiti zaboravne i nauciti one koji su posle odrasli

to za doboj...mnogo je komplikovano, a nije bezbedno ni danas neke unutrasnje stvari objaviti.

Ko se teši?

Gde su bili svi ti likovi kad je nuđena nagrada od pet miliona dolara...ili čega već....čekali da cena glave skoči?

Ma daj...evo, moj komšija baš liči na Ratka al je Mađar, ebiga:mrgreen:

Ali me nervira, odo da ga prijavim:evil:

Ovi što misle da su sve to neke telefonske zaebancije... ;)

Ovo oko usijanja je čist marketing, kao da se nešto sprema? :D

Može on da liči, ali je pitanje hoćeš li ti to prijaviti gde treba ili samo teoretišeš? U tom zecu leži grm. :)

Жури се белосветским злочинцима и убицама ДА ШТО ПРЕ СТАВЕ "ТАЧКУ" НА СЛУЧАЈ РАТКО МЛАДИЋ - јер истина, која недвосмислено потврђује да су Јенкији највећи олош на Планети, незадрживо излази на видело:

SAD: Udri po Srbima!

V.N. | 28. oktobar 2010. 20:57 |

Holandski general svedočio o borbama u Sarajevu dok je važio embargo na oružje.

Van Bal: Muslimani teškim oružjem gađali položaje.

CIA u armiji BiH

Adrianus van Bal (levo)

HAG - U nastavku suđenja Radovanu Karadžiću pred Haškim tribunalom, svedok optužbe Adrianus van Bal potvrdio je da je Armija BiH u leto 1994. kršila primirje oko Sarajeva vatrom iz teškog oružja u zoni u kojoj je ono bilo zabranjeno. Holandski general Van Bal bio je načelnik štaba Unprofora u Sarajevu od februara do avgusta 1994.
Svedok je precizirao da je ABiH u avgustu 1994. napala položaje VRS minobacačima od 120 milimetara, koji su morali da budu pod kontrolom Unprofora.

ZLATNA MEDALjA
GENERAL Van Bal je rekao i da mu je tadašnji premijer BiH Haris Silajdžić rekao da vlasti u Sarajevu "idu na zlatnu medalju jer su u međunarodnoj javnosti pridobili simpatije kao žrtva, kao i podršku SAD".

Na pitanje Karadžića zašto muslimansku stranu nije bombardovao NATO, kao što je početkom avgusta napao srpske snage, Van Bal je odgovorio da Unprofor nije mogao da locira oruđa u Sarajevu.

Van Bal je kazao i da je, posle prve eksplozije na pijaci Markale, u kojoj je 5. februara 1994. ubijeno više od 60 građana, "postojala velika spremnost srpske strane da se nađe rešenje, ali pod njenim uslovima".

- Nisam bio u Sarajevu u vreme eksplozije na Markalama, a Unprofor nije mogao da utvrdi odakle je tačno doletela granata. Snage UN nisu imale pristup tunelu kod koševskog stadiona u kojem je ABiH držala teška oruđa - dodao je svedok.

Holandski general potvrdio je i da je 1994. u Sarajevu bilo "mnogo Amerikanaca iz CIA". Prisutan je bio i bivši komandant NATO, general Kelvin, za koga je čuo da su ga vlasti BiH "unajmile kao vojnog savetnika".

Na Karadžićevu sugestiju da to znači da je Unprofor znao za kršenje embarga na uvoz oružja, Van Bal je posvedočio da je "stav Amerikanaca tada bio - ukinuti embargo i udarati po Srbima".

************************************************:rtfm::rtfm::rtfm:

Ovi što misle da su sve to neke telefonske zaebancije... ;)

Ovo oko usijanja je čist marketing, kao da se nešto sprema? :D

Može on da liči, ali je pitanje hoćeš li ti to prijaviti gde treba ili samo teoretišeš? U tom zecu leži grm. :)

Ovo mi zvuči kao najrealnije objašnjenje.

Kakvi telefoni, usijanja i sl....Sve je to priprema javnosti na nešto što se već uveliko rešava:think:

Него, мислим се мало ....

А колико скидају кредита ????

Мис'им лепо би било када би објавили колика је цена позива, ово,оно ....

Да то није случајно Дачић решио да отвори наградну игру
не би ли накупио пара
да жандарима купи мало опреме што им поразбијаше они мрски демонстранти ....

:think::think::think:

Operaciji Koridor nije Ratko komandovao već 2 ljudine, gen.Momir Talić(vječna mu slava i hvala!) i pukovnik Slavko Lisica.
a taj isti Mladić je sklonio Lisicu,jer se zamjerio ratnim profiterima i htio je da OG Doboj očisti od takvih...

:ok: Meni je posebno krivo što postoji mnogo ljudi u Srbiji koji nisu ni čuli za njih. :confused:

Tema, nemam uopšte dobro mišljenje o odbeglom generalu no mislim da je sve ovo o nagradi i prijavama šarena laža tj priprema za neke događaje.

Него, мислим се мало ....

А колико скидају кредита ????

Мис'им лепо би било када би објавили колика је цена позива, ово,оно ....

Да то није случајно Дачић решио да отвори наградну игру
не би ли накупио пара
да жандарима купи мало опреме што им поразбијаше они мрски демонстранти ....

:think::think::think:

Ako je tako, onda je Dačić pametniji od Saše Popovića sto puta.... Zna on kolika je mržnja prema Mladiću u Srbiji... Puta telefonski poziv... Puta cena poziva.... Mnogo pare, ej... :D

шта нам значи једна уцена више - ништа.
Ови који су на уцене пристали мораће и ту жабу да прогутају.
Па није то "уцена," човек је оптужен за стрељање ратних заробљеника. Које логике има да особа А мора да се појави на суду због неког саобраћајног прекршаја, а особа Б не мора ни за стрељање ратних заробљеника.

А ако сте већ одлучили да Младић не мора на суд, зашто онда не ослободити те обавезе и неког другог. Можда се неком силоватељу из Ниша исто не иде на суд, зашто онда и њега не рехабилитовати.

А ако вам не ваља тај конкретан трибунал → онда дајте и другима да бирају да ли им се допада суд. На пример ја спалим неком канцеларију, а онда ме ухапсе, а ја кажем: "Не признајем ја тај суд, то је нека инквизиција." И онда као, не морам.

Па није то "уцена," човек је оптужен за стрељање ратних заробљеника. Које логике има да особа А мора да се појави на суду због неког саобраћајног прекршаја, а особа Б не мора ни за стрељање ратних заробљеника.

А ако сте већ одлучили да Младић не мора на суд, зашто онда не ослободити те обавезе и неког другог. Можда се неком силоватељу из Ниша исто не иде на суд, зашто онда и њега не рехабилитовати.

А ако вам не ваља тај конкретан трибунал → онда дајте и другима да бирају да ли им се допада суд. На пример ја спалим неком канцеларију, а онда ме ухапсе, а ја кажем: "Не признајем ја тај суд, то је нека инквизиција." И онда као, не морам.

Зар не мислиш да би исто такво питање ТРЕБАЛО ДА ПОСТАВИШ ИНСТИТУЦИЈИ КОЈИ СЕ УПРАВО СПРЕМА ДА ПОЛИЖЕ БУЉУ РАТНОМ ЗЛОЧИНЦУ ХАШИМУ ТАЧИЈУ КОЈИ СЕ НАЛАЗИ НА ЦРВЕНОЈ ПОТЕРНИЦИ СРБИЈЕ... јави ми шта ти је одговорио, баш ме интересује...:rtfm:

Зар не мислиш да би исто такво питање ТРЕБАЛО ДА ПОСТАВИШ ИНСТИТУЦИЈИ КОЈИ СЕ УПРАВО СПРЕМА ДА ПОЛИЖЕ БУЉУ РАТНОМ ЗЛОЧИНЦУ ХАШИМУ ТАЧИЈУ КОЈИ СЕ НАЛАЗИ НА ЦРВЕНОЈ ПОТЕРНИЦИ СРБИЈЕ... јави ми шта ти је одговорио, баш ме интересује...:rtfm:

Mani te crvene poternice... Pa to je u vreme Slobe štancovano na angro....

Sudili smo mi i Solanu, pa nam je sad on jedina uzdanica za nepriznavanje Kosova....

Politika se menja Mitke... Menja se situacija...

Mani te crvene poternice... Pa to je u vreme Slobe štancovano na angro....

Sudili smo mi i Solanu, pa nam je sad on jedina uzdanica za nepriznavanje Kosova....

Politika se menja Mitke... Menja se situacija...

Драго ми је што си ово написао - ЗНАЧИ ПОДИЗАЊЕ ОПТУЖНИЦЕ КОД ЖУТИХ ЈЕ ПИТАЊЕ ПОЛИТИКЕ А НЕ ЗАКОНА И ОСНОВАНЕ СУМЊЕ ДА ЈЕ НЕКО ПОЧИНИО ЗЛОЧИН. Невероватно признање шта ради жута гамад.

Драго ми је што си ово написао - ЗНАЧИ ПОДИЗАЊЕ ОПТУЖНИЦЕ КОД ЖУТИХ ЈЕ ПИТАЊЕ ПОЛИТИКЕ А НЕ ЗАКОНА И ОСНОВАНЕ СУМЊЕ ДА ЈЕ НЕКО ПОЧИНИО ЗЛОЧИН. Невероватно признање шта ради жута гамад.
Sta se bre cudis, pa i daca je iz tog miljea, on svrsava od srece kad vidi vrlog precednika ili neku od njegovih spodoba na TV.

Back