ЈОШ ЈЕДНА БРУКА СРБИЈЕ

ZASTO PRVO NE TRAZE DOKAZ DA JE ZIV?

I BIN LADEN SE PO NEKADA PRIKAZE, ALI MLADIC - NIKADA!

ZAR NE POSTOJI ZAKON U SRBIJI KOJIM SE NEKA OSOBA PROGLASAVA MRTVOM KADA SE NE POJAVLJUJE NIGDE VISE OD DVE GODINE???
Lajbi bre idi setaj kozuricu i uzivaj na Karibima. Sta se tebe tice ima li i kakav zakon ima Srbija.
Uzivaj na karibima i setaj kozuricu, sigurno imas dovoljno motiva gledajuci mlade kokice kako onako fino preplanule setaju u kostimcicima po plazama.

Шта рећи на ово осим да се вероватно ради о обмани и дизању прашине у циљу стварања слике како је ето велики број грађана спреман да помогне у лоцирања хашких оптуженика не би ли њиховим хапшењем Србија кренула напред у вазда обећану Европску Унију.Колико се сећам цифра од 1 000 000 еура већ раније је понуђена као награда а онај који би информацију продао за 10 000 000 еура учинио би то и за претходно понуђени милион,тако да је ова прича о навали бесмислена и нелогична.

Изгледа да се налазиш у лошем друштву...Па ти је зато и мишљење такво...Има их сигурно,и који би заиста урадили и за 10 000 евра....али ја мислим да нису већина ...
Ево само неколико речи зашто не : савест,правда, па и инат...

Voleo bih da je tako i ne osporavam ti da živiš u snovima, ali neće te to nigde odvesti. A mislim da se nalazim u prosečnom društvu. Ne znači da više voliš svoj narod ako žmuriš na istinu i idealizuješ ga. Od tri magične reči koje si napisao, bolje prešaraj inat, on nam je mnogo zla i naneo.

Шта рећи на ово осим да се вероватно ради о обмани и дизању прашине у циљу стварања слике како је ето велики број грађана спреман да помогне у лоцирања хашких оптуженика не би ли њиховим хапшењем Србија кренула напред у вазда обећану Европску Унију.Колико се сећам цифра од 1 000 000 еура већ раније је понуђена као награда а онај који би информацију продао за 10 000 000 еура учинио би то и за претходно понуђени милион,тако да је ова прича о навали бесмислена и нелогична.

Ma daj bre......................ne sumnjam da je navala,ali kakva. Evo zvacu i ja sad da obavim svoju gradzansku duznost, a i dosadno mi je:zper:.....................zovi i ti, sta fali, svi smo mi Ratko:mrgreen:

Eto dokle se došlo...onaj ko ne bi druknuo iz principa (valjda neko i tu bolest ima?) ili...bilo čega drugog...je budala...pa ti vidi.

По томе се јасно види какав однос ова власт и они који је подржавају имају са својим грађанима.Апологете жутог режима не пропуштају прилику да прогласе лудим оне који нису као они као и оне чије им се мишље не допада.Ономе који би члана породице продао за шаку долара чудно је да постоји неко ко не би учинио то исто,пошто он увек себе узима за егзамплер.

Ko se teši?

Gde su bili svi ti likovi kad je nuđena nagrada od pet miliona dolara...ili čega već....čekali da cena glave skoči?

Ma daj...evo, moj komšija baš liči na Ratka al je Mađar, ebiga:mrgreen:

Ali me nervira, odo da ga prijavim:evil:
Naravno da ces da ga prijavis, samo dobro pazi da slucajno stvarno nije Djeneral koji se maskiro u Madjara.
A onda po receptu vec patentiranom ovde na Krsti kafica, cigara nogica preko nogice, srknes malo kafice, povuces dim pa cekas da dodju specijalci da razvale komsiju.;)

Ma daj bre......................ne sumnjam da je navala,ali kakva. Evo zvacu i ja sad da obavim svoju gradzansku duznost, a i dosadno mi je:zper:.....................zovi i ti, sta fali, svi smo mi Ratko:mrgreen:

Искрено не верујем да је пуно њих толико залудно да не зна шта ће са собом па ко веле дај да зовемо БИА-у да убијемо време.Наравно вероватно има и таквих али не у оној мери у којој се то представља.Народ слабо и прати политичка дешавања а огроман број њих и не зна да се отворила таква могућност да за информацију која би довела до хапшења хашких оптуженика нуди награда од 10 000 000 еура.

Искрено не верујем да је пуно њих толико залудно да не зна шта ће са собом па ко веле дај да зовемо БИА-у да убијемо време.Наравно вероватно има и таквих али не у оној мери у којој се то представља.Народ слабо и прати политичка дешавања а огроман број њих и не зна да се отворила таква могућност да за информацију која би довела до хапшења хашких оптуженика нуди награда од 10 000 000 еура.

Dobro, ne bas iz dosade, nego iz principa. Ali tacna je i tvoja tvrdnja da je to mozda samo rezimska patka, ali onda glupo s njihove strane, jer kao sto sam rekla Mladic ne moze biti na hiljadu mesta istovremeno:mrgreen:................tako da propada njihova teorija o spremnosti naroda da ga izda

10 miliona...suma za poštovanje, ne lažite sebe i nas da ga ne bi druknuli za te pare....'ajde, ajde...znamo se odavno...:lol:

Не разумем зашто људи имају потребу да своје особине приписују другима ?
То је као када би једна особа која је спремна да изврши убиство за милион,два,пет,десет милиона еура изјавила како би свако ко би се нашао у његовом положају починио то исто.Ако се он поводи за новцем и не бира начин како ће доћи до њега не значи да су сви такви.Није свако материјалиста.

Dobro, ne bas iz dosade, nego iz principa. Ali tacna je i tvoja tvrdnja da je to mozda samo rezimska patka, ali onda glupo s njihove strane, jer kao sto sam rekla Mladic ne moze biti na hiljadu mesta istovremeno:mrgreen:................tako da propada njihova teorija o spremnosti naroda da ga izda

Народ више и не размишља о њему.Власт је вероватно умислила да би га неко од ближих сарадника одао јер би му цифра ударила у главу мада би такав вероватно заједно са њим био ухапшен због прикривања осумњиченог.Сценарио ме подсећа на један Амерички филм у којем отац којем су киднаповали кћерку или сина,путем ТВ-а поручи да ће дати награду од милион долара ономе ко изда отмичара,и наравно како то већ бива на филму креће лавина догађаја.Мислим да је Мел Гибсон играо главну улогу али нисам сто посто сигуран

Neophodno je da svi mi barem jednom dnevno okrenemo broj telefona BIA-e 9191 i prijavimo im svako, pa i najmanje sumnjivo lice jerbo eUropa je u pitanju!
Evo ja sam upravo primetio ispred zgrade jednog starijeg coveka, nosi bradu sto znaci da krije svoje lice od nekoga, i tri kese iz Maksija - sto znaci da retko izlazi - opet zato sto se krije od javnosti, nema drugog objasnjenja. Ja cu to da prijavim nasim zastitnicima iz BIA-e pa neka ga oni ispituju ko je i sta je. Meni lici na Mladica. Doduse video sam ove nedelje bar jos 10ak tako sumnjivih likova koji isto mogu biti Mladic ili njegovi jataci i sve cu njih da prijavim. A agenti neka izadju na teren, naprave putne naloge, potrose jos malo drzavnih para i vremena, sta da radimo takva im je sluzba.
Ne smemo da dozvolimo da ijedna sumnjiva osoba ostane neprijavljena, zato svi na svoje radne zadatke, telefone u ruke! :ok:

:rotf: Biće vas jedno petoro...

10 miliona...suma za poštovanje, ne lažite sebe i nas da ga ne bi druknuli za te pare....'ajde, ajde...znamo se odavno...:lol:

хехехххех... после тога живот под лажним идентитетом и штрецање на сваки шушањ,
а кад идеш по леба у продавницу прати те и чува цело једно одељење fbi-а
хебо то, и да га видим на улици само би му намигнуо, а ви нађите себи будалу

Још један пораз у низу политике Владе Србије.Дозволити да земљом вршљају наоружане паравојне формације ловаца на људске главе јасан је доказ да је Влада одавно испустила све конце из руку а самим тим чином озбиљно нарушила суверенитет државе.

Back