Jevreji su krivi kao narod...zasto?

Jevreji su krivi kao narod...zasto?

Zato sto ne umeju da sede, cute i gledaju svoja posla, nego zajebavaju arape i ostali komsiluk kako stignu. Onda se glupi arapi pobune i dobiju po nosu, a ostali se solidarisu u mrznji protiv civuta.
Pristalice teorije zavere navode da su najbogatije svetske kompanije u rukama jesa.
Praznovernici veruju u prorocanstvo da ce doci sedmi dan (ponovni silazak) kada jevreji ponovo uspostave drzavu. Zato im je amerika (ciju privredu drze jevreji) dala da naprave drzavu na NECIJOJ zemlji, direktno stvarajuci sukob. To je kao da ja nekome poklonim VASE cipele, a vi mozete i bosi.
Qrce se da su oni "odabrani", a u starom zavetu (koji oni postuju) pise da smo SVI adamovo pleme.
Dajte mi neki razlog da ih volim...

Нема то никакве везе са религијом. Ако баш хоћете, хришћанство је настало из јудаизма. Ко је био Христ него Јевреј?
Конкретно, Јевреји су кроз историју били ти који су играли улогу паразита. Тако је било некада, тако је и данас. Новац и светска политика је у њиховим рукама. Пре доласка Хитлера на власт, Јевреји су у Немачкој држали сав капитал. Хитлер је желео да ствар врати где му је и место. Дошавши на власт, он је преузео немачку привреду у своје руке. То је засметало Светском јеврејском конгресу, па су исти објавили рат Немачкој истог тренутка кад је Хитлер ступио на власт. И тако...

Србија Србима - ( ...) ,Јевреји су кроз историју били ти који су играли улогу паразита.
Našao se k'o će to reći, onaj kome parazit naci-rasizma već duže razara sivu masu kore cerebruma.
Пре доласка Хитлера на власт, Јевреји су у Немачкој држали сав капитал.
A jel' su Simens, Tisen, Krup, Boš, Fegler, Šnicler itd. (k'o da Tebi ta imena nešto znače) isto Jevreji matere Ti?

Nego 'ajd' Ti fino vrati se svojim prijateljima, sigurno Vi tamo imate neku kloaku od foruma gdje zajednički svršavate nad "remek-djelima" tipa Fordovo "Međunarodno Jevrejstvo".

Eto, pre pa nedelja je FBI upao u skladiste cuvenog madjionicara Koperfilda ( Jevrejina ) i u lomu rekvizita, negde u gomili mu nadju 10 miliona dolara, zaturilo se. Vecina nas ne poznaje Jevreje uopste i njihovu neverovatnu sposobnost da valjaju ogromne kolicine novca i zlata.

Necemo da se vredjamo gospodine judeobranitelju. :)
Boga mi hoćemo, Ti si prvi počeo, jer sama tvoja pojava ovde je uvreda za nauku kojom se ovaj pdf bavi.

Rekao si u svom prvom postu
Пре доласка Хитлера на власт, Јевреји су у Немачкој држали сав капитал.
a onda kada sam te ja pitao ko su one "face" po nacionalnosti (Ti po Vašem starom dobrom običaju na to nisi ni odgovorio, nego si to jednostavno zanemario) promjenio si svoju tvrdnju i sada kažeš
Cinjenica je da su oni "drmali" Nemackom pre dolaska Hitlera na vlast.
(Meni ta činjenica nije poznata) te u nastavku postavljaš pitanje
Ko je drzao banke, vlast..?
Sada bi ja trebao da pretresem svih 15 vlada u Njemačkoj od Versaja do Hitlera i da brojim Jevreje (ne pada mi na pamet).
Od ranije znam da nijedan kancelar nije bio Jevrej, kao ni jedan predsjednik, ministara je bilo nekoliko (ako se dobro sjećam 3 ili možda 4), a od njih najpoznatiji je Valter Ratenau, ministar vanjskih poslova u vladi Jozefa Virta, kojeg su tvoji saborci ubili 1922.
Tvorac (zapravo jedan od tvoraca, ali najvažniji) Vajmarskog ustava je bio Jevrej - Hugo Preus, a takođe je i gradonačelnik Frankfurta bio Jevrej ... i to bi bio to što se politike tiče, e da žena kancelara Štresmena je bila Jevrejka.

A sad Ti meni na ovo odgovori sa onim Vašim pričama o 300 sionskih mudraca i sa masonskim vladarima iz sjenke.

Dalje pominješ banke.
Znaš li Ti ijednog jevrejskog njemačkog bankara osim Rotšilda (možda, ali samo možda si čuo i za Openhajmere), e pa taj Rotšild (koji je za Vas simbol zla) uopšte nije bio najjači jevrejski bankar u Njemačkoj.
Ko je bio najjači to saznaj sam (mene za podučavanje inače plaćaju), ima valjda negdje na netu ( evo da Ti malo pomognem, njegovu banku su nacisti pretvorili u Deutsche bank).
Ali i taj najveći jevrejski bankar u Njemačkoj opet se nije mogao porediti npr. sa jednom Drezdenskom bankom ili sa jednim Kurtom fon Šrederom ili sa Gustavom Krup fon Bolen i Halbahom, iz čuvene haške bankarske familije.

Tako da vrati se ipak Ti tamo gdje sam Ti i prošli put toplo preporučio da ideš.

p.s. Sada sam tek vidio ono
То је засметало Светском јеврејском конгресу, па су исти објавили рат Немачкој истог тренутка кад је Хитлер ступио на власт.
... nevjerovatni ste.
Vi ste skoro kao i pjesnici - čuđenje u svijetu.

Back