Ja ovde nisam spominjao namerno inteligenciju, vec upotrebicu tvoje reci: "doprinos covecanstvu". Ako ne znas koje poznate licnosti je izrodio taj narod, ja ti tu ne mogu pomoci, sedni pa pocni googlati, trebace ti mnogo, mnogo vremena, verovatno kada zavrsis ova tema ce biti davno zaboravljena, ali se nadam da ces barem promeniti svoj rasisticki pogled na svet.
:-D:-D:-D Ovo je extra,ako prihvatimo tvoju početnu tezu, izgleda da ovde imamo dokaz da ti sigurno nisi Jevrejin!

Čovek koji kaže da su Jevreji izabrani narod, govori o tome kako sam ja rasista koji kažem da samo imaju dobar motiv da se tako dokazuju, jer upravo veruju u to što i ti veruješ, nacističku, ili u najboljem slučaju etnonacionalističku tezu o tome da su oni izabrani!
Jedina razlika Hitlera i njih je u metodama! Njihove su humanije u smislu da ne podrazumevaju želju za time da ih ostali narodi prepoznaju kao izabrane, dokle god oni tako veruju i dokle god se realna moć, u svim oblicima , nalazi u njihovim rukama!
A ne brini se , na vikipediji se lako vidi lista Jevreja koja je impozantna, i odavno sam je video i poštujem je!
Jbt, kolikih ovde ima DEBILA!
Baš mi je drago da si se provalio izjavom o mom rasizmu, a da pritom propagiraš njih kao izabrane, kao što je izmedju ostalog i sam Hitler radio sa nemačkim narodom koji je takođe dao izuzetan doprinos čovečanstvu!