mojra
Ističe se
- Poruka
- 2.555
nije to, treba mi visual bookshelf, ali ne znam gde je ta aplikacija
naci cu valjda
naci cu valjda
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

skitam samo po netu
i kod mene je hladnjikavo, mada da imam drustvo ne bi me vreme sprecilo.
nesto jedva cekam da dodjem kuci, i da obidjem sve prijatelje, pa vec zamisljam novu godinu u srbiji i tako to...![]()

To je bas lijepo,eto da neko voli ovdje.Vise ih znam sto su vani da im je nostalgija izbledjela.![]()

e cao mini! prosto ne mogu da odolim da ne pitam, pa mi ti slobodno reci da sam bezobrazna... otkud poljoprivredni na listi tvojih interesa? nemoj me pogresno razumeti, ali oduvek mi je bilo neobicno kako se ljudi odluce za pojedine fakultete, npr. tvoj i tehnoloski? i jos poneke...
opet li ja da vas budim...zapao mi tezak zadatak...mini hoces da ti plemam kafuajde ajde uci tamo...tim dosadnim predmetima uhvatis sablon i picis...shvatis gradivo za pola sata tako da ti ostaje samo da iscitas knjigu...ti dosadni predmeti su najlaksi predmeti...
Popila sam dve danas...kanda cu jos jednu:-? Treba jos malo da prionim al me mrzi bogte!!!
Tako da...sta da ti kazem,ispit obecava.

nostalgija nostalgija ahahah nego bre tu sam ceo dan nisam se skidala sa neta danas

da zaboravih da vas budim....budjenjeeeeeeee
jutro
lep dan uz stulica / azru i topao nes
uzivancija