Jeste li za kafu???

Da li ste osvetoljubive?

• Ukupno glasova
    16
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ma stvarno ne mogu ni da kucam o tome( da budem onako "sluzbena" smrtni slucaj, ask no more, sto se mene tice bezim iz rl)... feniks kako si ti? jel' si bese ti imala problem sa muskim:)? kako si resila? gotovo?

znas sta i s'tim konkretnim cu morati pazljivije inace odoh u (mali pijani smajli na sastanku aa)... ali eto sestra ce pokusati da me izvuce iz kuce podmicivanjem hranom...idemo u neki novi italijanski sto ga yellow cab preporucuje... nadam se da cu se trezna do grada dovuci:lol:

bolje, bolje :)
sve je bolje od trovanja kafom
jao, kad rece trovanje - ja sam nasla konacno sojino mleko, i odusevljena sto nije onoliko odvratno koliko svi kukaju nalijem se njime. svu noc mi je bilo muka, valjda sam previse popila
opasan je zdrav zivot, ne valja ni sa tim preterivati :lol:

jooj sojino mleko...bljak bljak i ja sam pokusala u napadu zelje a zdravom ishrahom da uvedem isto...medjutim bljak bljak...

a kad sam kod zdave ishrane, stoji mi glina vec godinu dana, nikako da krenem da je pijem... jer moram i ishranu da menjam onda. cemu detoksifikacija kad se trujes hranom svakodnevno...

ma meni se na neki mazohisticki nacin dopalo...i nalila se, pomesala ukuse (cokolada, prirodno i nesto trece, ne znam ni sta je)
kad sam se u sred noci probudila, gore mi nije bilo ni kad sam spucala litar sampanjca i litar votke za jedno vece. zapamticu prokleto mleko. sad mi ga je pun frizider a ne usudjujem se vise da pijem.

ma meni se na neki mazohisticki nacin dopalo...i nalila se, pomesala ukuse (cokolada, prirodno i nesto trece, ne znam ni sta je)
kad sam se u sred noci probudila, gore mi nije bilo ni kad sam spucala litar sampanjca i litar votke za jedno vece. zapamticu prokleto mleko. sad mi ga je pun frizider a ne usudjujem se vise da pijem.
po malo prokletinjo...:lol:

pise: 30% dnevne doze kalcijuma odgovara kolicini u casi od 2dl
al ne pise sta se desi ako se popije vise od toga :) valjda se nikome ne svidja pa i ne piju vise ljudi
samo sam ja bila alava
al sad mi dodje da ih tuzim, onako kapitalisticki :lol:

pa...skoro
kao ona scena iz betmena, kada se misel fajfer pretvara u zenu-macku, pa prvo skace na frizider i prazni litar mleka
zato ga sad ga zaobilazim :)
nego, da nema slucajno neka od vas nalog na facebook-u? ne znam kako da ubacim naslovne strane knjiga, mucim se vec dva dana i nikako da ubodem.

Gdje ste cure?
Vidim danas sve ste raspolozene,sijate.Drago mi je.
Rek'o sta je ovo,bljesti ZK,kad ono ovdje izvor pozitivne energije:D

Da se pohvalim sad sam dosla od frizerke.Mnogo sam lijepa:D
Sto sam skromnaaaaa;)

pa turi negjde neku slicicu pa da te i ocjenimo :D

baci fotku da vidimo :)
kakva je sada? kratka, srednja, farbana...tj sta si joj radila

Prazna baterija na digitalnom,ali gledacu...
Bila sam osisana na paz,pa kako to sad sviiii imaju,promjenila sam.I dalje pozadi ravna,naprijed duga,kao i siske duge,ali je sva istepenovana,djeluje cudno kad ovako objasnjavam,ali je skroz ludo.A plavo ofarbana,normalno,to ne mijenjam.:D
Posto mi je kosa inace kovrdzava,ova friska je idealna,ne zahtjeva peglanje.A sada trenutno je peglana.:)

pa...skoro
kao ona scena iz betmena, kada se misel fajfer pretvara u zenu-macku, pa prvo skace na frizider i prazni litar mleka
zato ga sad ga zaobilazim :)
nego, da nema slucajno neka od vas nalog na facebook-u? ne znam kako da ubacim naslovne strane knjiga, mucim se vec dva dana i nikako da ubodem.
Mojra, ja nisam ubacivala naslovne strane, ali mozes verovatno kao fun wall post, tamo se mogu stavljati slike i napisati sta zelis.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back