Jeste li za kafu???

Da li ste osvetoljubive?

• Ukupno glasova
    16
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
slobodno dosadjuj, dok sam u pred novogodisnjem raspolozenju :)
kad ne mogu, ja ne odgovorim
a sada samo razmiljam kod koga cu sve da idem i s kim cu (omiljeni program) da slusam muziku i pijem vino :D . kad pomislim da za tri nedelje polazim na put, samo mi se razvuku usne u sirok osmeh

slobodno dosadjuj, dok sam u pred novogodisnjem raspolozenju :)
kad ne mogu, ja ne odgovorim
a sada samo razmiljam kod koga cu sve da idem i s kim cu (omiljeni program) da slusam muziku i pijem vino :D . kad pomislim da za tri nedelje polazim na put, samo mi se razvuku usne u sirok osmeh

ok ali pazi sta si rekla...posle vise i neces da mi odgovaras...vid ti nje ona sve isplanirala...pa cure ja vas ostavljam na kratko...idemo nas dvoje drugova u setnju pa se kuckamo zenke

ja volim sve oko nove godine :)
vec danima pevam jingle bells (tako kod mene pocinje novogodisnje raspolozenje), pa razmisljam kako cu kada stignem u srbiju da okitim jelku, pustim neku veselu muziku, skupim prijatelje na dobru klopu, setam po snegu, grudvam se sa sinom i svasta jos :p
ma jedva cekam
pazim, pile, ne brini

kad kliknes na slicicu,ispod imas pise za forum,kliknes desnim klikom copy,kasnije samo paste na prozor za odgovore.:)

eto znala sam da sam coros totalni, nisam skrolovala stranicu do kraja i videla te opcije:oops:

ps.hvala tasa eto sad se uspesno isplazih na jednoj temi, skoro dobro kao piletovo pilence:)

a jel tebi tasa rodjendan? nesto mi se ucini da sam videla na main page-u foruma?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back