Jeste li za kafu???

Da li ste osvetoljubive?

• Ukupno glasova
    16
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
e videla sam hvala ti puno :)
al dok nisam ukapirala da mora da se skine aplikacija vrtela sam se u krug dva sata
i nisam bila nasla bas tu nego neku drugu ali sad sam ubacila i sredila
cini mi se da je zahtevna platforma, ako ne ubacis sve nekako je prazno...a ovako se ogolis do sustine :)

skitam samo po netu :)
i kod mene je hladnjikavo, mada da imam drustvo ne bi me vreme sprecilo.
nesto jedva cekam da dodjem kuci, i da obidjem sve prijatelje, pa vec zamisljam novu godinu u srbiji i tako to... :)

e cao mini! prosto ne mogu da odolim da ne pitam, pa mi ti slobodno reci da sam bezobrazna... otkud poljoprivredni na listi tvojih interesa? nemoj me pogresno razumeti, ali oduvek mi je bilo neobicno kako se ljudi odluce za pojedine fakultete, npr. tvoj i tehnoloski? i jos poneke...

Pitaj sestro,pitaj...

Zezala sam se za poljoprivredni.Pitali me na kom se faksu sprema zimnica pa reko na poljoprivrednom valjda...

Menadzment studiram.Sto ti je cudno bilo koji faks?Mislim,verovatno postoji potreba za time cim postoji mogucnost da se bas taj faks studira...

opet li ja da vas budim...zapao mi tezak zadatak...mini hoces da ti plemam kafu:lol: ajde ajde uci tamo...tim dosadnim predmetima uhvatis sablon i picis...shvatis gradivo za pola sata tako da ti ostaje samo da iscitas knjigu...ti dosadni predmeti su najlaksi predmeti...

Sad moze,kafa,plemaj!:lol: Popila sam dve danas...kanda cu jos jednu:-? Treba jos malo da prionim al me mrzi bogte!!!
Tu mozda i ima neke logike,dosadni predmeti-najlaksi predmeti,ali dzaba kad su D O S A D N I !!! A ovo je test,pa ono,podele,sve kratke varijante,teze...i gomile stvari napamet.A ja,kad smo ono u osnovnoj trebali pesmice napamet da strebamo-nocna mora,najgora od sve dece:lol: Tako da...sta da ti kazem,ispit obecava.:cry:

Zavrsila s (m)ucenjem za danas,pa da podelim casu mleka s vama...pa spavanjac...
Sad verovatno vec sve spavate...I PILE nemoj da me bre prozivas da dugo spavam-gle koliko je sati a ja jos budna!!!:razz:8-)

Good night to you all ladies...

Zavrsila s (m)ucenjem za danas,pa da podelim casu mleka s vama...pa spavanjac...
Sad verovatno vec sve spavate...I PILE nemoj da me bre prozivas da dugo spavam-gle koliko je sati a ja jos budna!!!:razz:8-)

Good night to you all ladies...

necu vise...ozbiljno...ja sam se udjonjala oko deset sati...a ti ajde ajde uci ja sam tako po celu noc...pet sati spavanja max...pa pravaz fax ceo dan...pa kuci graficki seminarski i ucenje...ajde taj menadzment mozes da oduvas kako je lako...samo napred

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back